2777
2789

خانوما باید یه پنج خط درمورد(Eating  habits)بنویسم...

خط اول :main idia

دوسه خط توضیح درمورد موضوع 

خط آخر:نتیجا گیری ...

میشه چند تا جمله بگید در رابطه بااین موضوع مرسی😙😙😙

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

خودت بنویس تا یاد بگیری.تا خطا نکنی پیشرفت نمیکنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جند تا جمله ..درمورد موضوع فقط میخواستم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

Try not to eat much fats and carbohidrates

Always keep the balance in what you eat because your body will react to every choice you make in your eating 

Don't eat dinner at the late night and try not to drink carbonated drink such as cola

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
در مورد آداب غذا خوردن ؟

نه چند جمله درمورد عادات مثبت غذایی..

مین ایدیا ونتیجه گیری رو خودم نوشتم..

Try not to eat much fats and carbohidrates Always keep the balance in what you eat because your bod ...

مرسی مامان لئو جونم😙

جند تا جمله ..درمورد موضوع فقط میخواستم

Iranian people have some good and bad eating habits

این بشه topic sentence. 

تو جملات بعدی هم مقایسه کن بین قشر جوان که عادات بد دارن و قشر پیر که عادات خوب دارن

آخرم برا نتبجه بنویس که 

Overally. Iranian people can have healthier body if they change some bad eating habbits

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
Iranian people have some good and bad eating habits این بشه topic sentence.  تو جملات بعدی هم ...

مرسی عزیزم

First of all we should try to have all kind of mineral in our food ...and have natural and nutritious food 

Second one we have to munch on slowly because it can help you to digest well

Third on when you are eating try to not watching tv and just concentrate on what you are eating 

Try to not eat too much and not be coach patato 

Overally if we try to chang our life style and pay attention to our body ,we can have a better life 

راست میگه دیگه کاری نداره تنبل😒

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

It is imperative that all people, along with their healthy diet, have an appropriate program for physical activity and control their weight. Eating healthy eating with exercise can help reduce chronic illness

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
First of all we should try to have all kind of mineral in our food ...and have natural and nutritiou ...

مرسی عزیزم

It is imperative that all people, along with their healthy diet, have an appropriate program for phy ...

متشکرم