2777
2789
عنوان

خواستگار

178 بازدید | 8 پست

اینوکه میگم برایکی دیگه است .آقای خواستگاروپدرآقای خواستگارودخترخانم محل کارشون یه جاست بعدپدرآقای خواستگار به دخترخانم بگه شماره منزل وبدین برای خواستگاری  دخترخانم همون اول باید شماره تلفن منزل ومیداد یامیگفت اول اجازه بدین به خانواده اطلاع بدم؟لطفا اگه میشه دلایلتونو هم بگین 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
همون اول شماره بده عیبی نداره
5
45%
اره اول بگه اجازه بدین به خانواده اطلاع بدم بعد
6
54%
چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

باید اول میگفت اطلاع بدم😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نداره اونا اطلاع میدن شما هم همون روز اطلاع میدادی

یعنی به خونوادش اطلاع بده بعد شماره رو بده؟یاهمون اول شماره رو بده منظورم اینه

یعنی به خونوادش اطلاع بده بعد شماره رو بده؟یاهمون اول شماره رو بده منظورم اینه

جفتش درسته. یه موقعی هست میگن قصد ازدواج داری اگر مورد خوب باشع میگه: با خانوادم صحبت کنید. خوب اینا از همون اول گفتن شماره بده با خانوادت صحبت کنیم. 

اگه بگه اجازه بدید اول به خانواده اطلاع بدم بهتره، اینجوری بهشون نشون میده که واسه خانوادش ارزش قائل ...