2777
2789
عنوان

همراه اولیها نت رایگان بگیرین

175 بازدید | 7 پست

سلام. این لینک باشگاه مشتریان همراه اوله. تو باشگاه می تونی کلی امتیاز جمع کنی و با امتیازات بسته های اینترنت، مکالمه و پیامک رایگان بگیری. به محض ورودت 20 امتیاز هدیه هم بهت می ده...

http://my.mci.ir/user/clubInvitation? invId=4AIfm3CV

چقد ره امضات حندیدم🤣  دختر خوب حالا بگو ببینم من که نت تازه خریدم برم تو این لینکی که دادی میش ...

عزیزم اینجا بری باید همراه من رو دانلود کنی اگه تا حالا واردش نشدی بهت یک گیگ اینترنت رایگان میده بعد میری قسمت امتیاز گیری اونجا با امتیازهایی که ازقبل جمع کردی میتونی مکالمه یا اینترنت بخری کلا رایگانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطورامتیاز جمع میکنن من اپلیکشنشونصب کردم .شارژ میخرم یابراکسی مبفرستم نصب میکنه نصب نمیشه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
چطورامتیاز جمع میکنن من اپلیکشنشونصب کردم .شارژ میخرم یابراکسی مبفرستم نصب میکنه نصب نمیشه

با هربار شارژخریدن یا همین دعوت کردن امتیاز بهت میده

بعد باید بری قسمت امتیاز گیری اونجا امتیازاتو بگیری قبلا خودش جمع میشد الان باید خودت بری

با هربار شارژخریدن یا همین دعوت کردن امتیاز بهت میده بعد باید بری قسمت امتیاز گیری اونجا امتیازاتو ...

امتیازگیری چیزی نمیزنه برام همون ۳مونده

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
با هربار شارژخریدن یا همین دعوت کردن امتیاز بهت میده بعد باید بری قسمت امتیاز گیری اونجا امتیازاتو ...

پرداخت قبض موبایل نداره؟