2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای شهرکرد محشرررره

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
ولی دلم لک زده واسه حرم امام رضا 

انششاالله امام رصا خودش بطلبدت

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
وااای شهرکرد محشرررره

آره خیلی اینجا زیباست

اما لباس گرم بیارید  

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

ما همون یزد خودمون میمونیم. آخه برا مامانم اینا مهمون میاد. یه پروژه خیلی مهم هم دارم که باید تو تعطیلات عید به ثمر برسه. وان هم از پوشک گرفتن دخترم هست. الان 20 ماهشه. وقتی جیش کرد میاد میگه.