2777
2789
اره بابا سه سالشه ده بیدارم میکنه صبونه بدم بهش.منم دیگه نمیخوابم یا ظهر چرت میزنم.شوهرم 7 هشت میاد ...

من که تا۷صبح بیدارم،پسرمو شوهرمو راه میندازم میرن،خودم میخابم،۱که پسرم از مدرسه میاد ناهارشو میخوره ،بعد تازه اون خوابش میاد😂😂یه سری هم بااون میخابم 😂😂۶بیدار میشم،شوهرمم ۷یا۸میاد،وقتی هم که میاد دوست نداره تو آشپزخونه و در حاله کار کردن باشم.اینه که کارام میمونه،البته کارای روزمره مو انجام میدم،خونمم همیشه تمیزه،اما به خونه تکونی نمیرسم😂

🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک آخرای بارداریمه خدا بخواد تو سالتمیز میکنم دائم فقط یخچال تمیز کردم قفسه هارو شستم کمد یکیش تمیز کردم یکیش مونده کابینتام تمیزن 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ماکه اگه خدا بخواه به لطفش امروز بارون داریم نمی تونم بتکونم خونه را انشاء الله از جمعه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
من ک آخرای بارداریمه خدا بخواد تو سالتمیز میکنم دائم فقط یخچال تمیز کردم قفسه هارو شستم کمد یکیش تمی ...

انشالا به سلامتی فارغ شی عزیزم،کارای سنگین نمیتونی انجام بدی شما

🌹

انشالا به سلامتی فارغ شی عزیزم،کارای سنگین نمیتونی انجام بدی شما

ممنون آره

ولی کلا تو توسال بیشتر دوست دارم تا قبل عیدو😍

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏