ashob مدیر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 عنوان ختنه | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست سلام خوبینمحمدامینم دوهفته دیگه دوماهه میشه روز هیجدهم،به نظرتون فردا پس فردا ختنه ش کنیم؟؟؟چندروزطول میکشه خب شه؟باچه روشی راحت تره؟؟یابمونه بهارختنه اش کنیم؟؟؟؟ یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!! 1397/12/05 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 من تا حالا ندیدم ،میترسم منم ندیده بودم .ترس نداره من که پسرم یکم گریه کرد شبش هم راحت خوابید تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
مترسک_مزرعه1 عضویت: 1394/09/13 تعداد پست: 6590 چرا تجربه بدی داری ؟؟بچه بزرگتر میشه میفهمه الان کوچیکه به نظرم زیاد نمیفمه آره من دو ماهگی ختنه کردم مجاری ادرار پسرم تنگ بود باز سه سال و نیمگی عمل شد ، اذیت شد ، چند تا دکتر بردم گفتن از عوارض زود ختنه کردنه ، باید بچه بالای ۶ ماه ختنه بشه
ashob مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 منم ندیده بودم .ترس نداره من که پسرم یکم گریه کرد شبش هم راحت خوابید نمیدونم به یه اقایی زنگ زد شوهرم دکترنیس،میگه با دستگاه ختن میکنه !!به نظرت خوبه فقط نمیدونم دستگاه منظورش چی بود یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 نمیدونم به یه اقایی زنگ زد شوهرم دکترنیس،میگه با دستگاه ختن میکنه !!به نظرت خوبه فقط نمیدونم د ... دستگاه نمیدونم چطوریه والا. تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ashob مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 آره من دو ماهگی ختنه کردم مجاری ادرار پسرم تنگ بود باز سه سال و نیمگی عمل شد ، اذیت شد ، چند تا دکتر ... وای خدااا،ختن خودش ترسناکه حالا بعد ختنه این عوارضم بیادروش ترسنامتر میشع!!!بمونه بهار !اخه الانشم زیاد ورجه وورجه میکنه میترسم بزرگتر بشه نتونم از پسش بربیامدکتر جراح ختنه کرد یا بیرون؟ یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
mahanآناهیتاmahan عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3545 آره من دو ماهگی ختنه کردم مجاری ادرار پسرم تنگ بود باز سه سال و نیمگی عمل شد ، اذیت شد ، چند تا دکتر ... ربطی نداره گلمبستگی پیشه کی ختنه کنیو البته ختنه به روش حلقه این مشکل رو به وجود میاره