2777
2789
عنوان

مانتو عید

261 بازدید | 9 پست

خانوما مانتویی که من امسال واسه عید دادم خیاط داره میدوزه ی مانتو دانتل کاملا مشکیه.

بنظرتون براش شال بگیرم یا روسری؟؟؟

چه جنس و رنگی باشه بهتره بنظرتون؟؟؟

همه چی درست میشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی قضیه این مانتوی عید چیه،مگه عید کسی مانتو میخره اصن؟یعنی یه مانتو ندارید بپوشید،آخر اسفند همه دن ...

شما نمیخرید؟ خوشبحالتون

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

شما نمیخرید؟ خوشبحالتون

نه بابا،مگه چهارسالمونه لباس عید،چهارتا مانتو دارم،یکیش که تر تمیز تره میپوشم،چی میشه مگه،مشکل پولشم ندارم ولی نمیخرم،مانتو خرداد باید خرید،نه شب عید آشغالارو دولا پهنا میندازن ملت مدلای عجق وجق

نه بابا،مگه چهارسالمونه لباس عید،چهارتا مانتو دارم،یکیش که تر تمیز تره میپوشم،چی میشه مگه،مشکل پولشم ...

افرین. منم اکثرا مهر ماه میخرم‌. اما نمیتونم تو عید مانتو تکراری بپوسم 😓

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

[QUOTE=83020695]افرین. منم اکثرا مهر ماه میخرم‌. اما نمیتونم تو عید مانتو تکراری بپوسم 😓[/QUOواقعا زور داره شب عید کلی پول آشغال بدم واسه مانتو،خوشگلاشم که الان یک و نیم ملیونه،غیر شب عید۶۰۰بیشتر نیس،چه کاریه،اتفاقا تکراری هم هست مانتوم،برام مهم نیس،نمیتونم سر اینکه چهار نفر منو جدید نبینن پولامو آتیش بزنم