2777
2789
عنوان

من شوهرمو خيلي دوس دارم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 68 پست
الان میان بهتون میگن تو سری خور حمال😑😑😑 فعلا اولشه و این حرفا! قط کاربریم شاید بشید😑😑😑 تو ن ...

تازه ميخواستم تجربياتمو درميون بزارم پس تا همينجاي داستان كافيه

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کار شوهرت پس خوشحال میشی...و حتی سر سوزن تیره و تار نمیشه رابطتون

بله چون شوهرم همه جوره پشتم بود خواستم مستقل زندگي كنيم با اينكه ته تقاري بود قبول كرد و پاي قولش موند و مامانشم بهم محبت شو نشون داد الانم برم مث مهمون همه چي مهيا ميكنن و جاريم ميگه خيلي آروم تر از قبل شده داستانش مفصله ولي شايدم چون خودمم تحملم زياد بوده

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
خب نرمالش اینه که زن و شوهر همو دوس داشته باشن.چیز عجیبی نیس.حالا اگر مادرشوهرو میگفتی یه چیزی

من اول زندگي كم تحمل بودم هر اخلاق هميرم ناراحتم ميكرد پيش خونواده م ميگفتم رفتاراشم خيلي نا اميد كننده بود البته

ولي تجربه بهم ثابت كرد ك صبر و تحمل و زمان همه چيو اون طور ك ميخوايي درست ميكنه الان دلم بخاطر كم تحمليم گرفته

اجازه بده باورش برام سخت باشه...بببخشید.. شخصیتت جالبه برام

كلا دانشجو و مجرد ك بودم تو خوابگاه بهم ميگفتن ازدواج كني خوانواده شوهرت دوست خواهند داشت الان تعجب ميكنم ك چي تو من ديدن ك اينو ميگفتن الان حس ميكنم درست گفتن