2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بخلم آروم شی  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نی نیم ب ب دنیا اومده اجی...فقط بخاطر اونه ک ارزوی مرگ نمیکنم وگرنه....دلم ی دنیااااااا گرفته

خب خداروشکر عزیزم انشالله که مشکلت حل شه همه ی مردم مشکل دارن ولی هر کسی به اندازه ی توانش یه روزی غصه ها تموم میشه 

خب خداروشکر عزیزم انشالله که مشکلت حل شه همه ی مردم مشکل دارن ولی هر کسی به اندازه ی توانش یه روزی غ ...

ولی غصه های منه بدبخت تمومی نداره...بخدا ندااااره

ولی غصه های منه بدبخت تمومی نداره...بخدا ندااااره

من ۵ سالم بود پدر مادرم طلاق گرفتن بعد زیر دست زن بابا بزرگ شدم همش اذیتم میکرد هر شب گریه میکردم تا اینکه ازدواج کردم گفتم دیگه تموم شد ولی الان شوهرم اذیتم میکنه خیانت میکنه باهام سرده اینم غصه های من فقط تنها دل خوشیم بچمه که زود به دنیا بیاد 

من ۵ سالم بود پدر مادرم طلاق گرفتن بعد زیر دست زن بابا بزرگ شدم همش اذیتم میکرد هر شب گریه میکردم تا ...

ای وای...خداصبرت بده خواهری...منم انچنان زندگی ندارم...تا میام بگم چ زندگیم خوب شده میبینی....هعیییییی خدا این گریه ها انگار ول کن من نیست...سر ی قۻیه مسخره شوهرم قهر کرده ۴ روزه منو بچمو ول کرده خونه مامانم نمیگه این زنم تازه زایمان کرده بچم شاید چیزی نیاز داشتع باشه...بخدا دلم اندازه دنیاااااااا گرفته

ای وای...خداصبرت بده خواهری...منم انچنان زندگی ندارم...تا میام بگم چ زندگیم خوب شده میبینی....هعیییی ...

مگه ما چقدر عمر میکنیم که اینقدر اذیت میشیم .این اخریا شوهرم میگفت خسته نشدی اینقدر گریه کردی گفتم چکار کنم خسته شدم خستم کردی تورو خدا اذیتم نکن بذار دوران بارداریم با آرامش باشه .از هر چی مردِ متنفر شدم.اسم خودشونم میذارن مرد از صد تا نامرد هم نامرد ترن

مگه ما چقدر عمر میکنیم که اینقدر اذیت میشیم .این اخریا شوهرم میگفت خسته نشدی اینقدر گریه کردی گفتم چ ...

نمیدونم بخدا چرا این زندگیا ما همش غمه...بعۻیارو میبینی جون شوهرشون براشون در میرع اونوقت ما بدبختا....هرچی سنگه ماله پای لنگه...بخدا بچم زردی داره هی نمیاد بگه ببریمش ی دکتر...اخه خدایااااا عدالتت کجاس؟چرا جوابشونو نمیدی...خستم

نمیدونم بخدا چرا این زندگیا ما همش غمه...بعۻیارو میبینی جون شوهرشون براشون در میرع اونوقت ما بدبختا. ...

خدا جوابشونو یه جوری میده که خودتم باورت نمیشه یه دوستی داشتیم میگفت شوهرمو دعا خورش کردم الان برام میمیره .ما شانسم نداریم با دعا گرفتن کار اینا درست نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز