2789
عنوان

سن بارداری

156 بازدید | 25 پست

بچه هاشمااگه ازهمه نظرزندگیتون خوب باشه حاظرین تو سن کم بچه بیارین هرچندخودمم چون اختلاف سنیم زیادبودویکم باهم مشکل داشتیم دوست دارم تفاوت سنیم بابچم کم باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی سن کم نه. 

همه چیز که به وضع مالی و رابطه خوب بستگی نداره. من دوست دارم جوونی کنم، تفریح کنم، و .... اگر اینارو انجام ندم پس کی قراره خودم از زندگی لذت ببرم؟ در درجه اول من باید از زندگیم لذت ببرم یا به عبارت دیگه انقدر هیجاناتم رو تخلیه کرده باشم که بتونم از یه بچه نگهداری کنم. نه اینکه تو سن کم بچه دار بشم، هیچ لذتی از جوونیم نبرده باشم و با کوچکترین چیزی عصبی بشم و یاد این بیفتم که من جوونی نکردم

توی سن کم نه.  همه چیز که به وضع مالی و رابطه خوب بستگی نداره. من دوست دارم جوونی کنم، تفریح ک ...

من ازبچگی خیلی چیزاروتجربه کردم یجورایی بی دقدقه بودم تقریباهرکاری دوست داشتم کردم تاالان

بیست از نظر سلامتی خوبه ولی زود گرفتار مسوولیت میشیا. برات مهم نیست؟ بچه داری خیلی سخته. یعنی اونای ...

ن ازاون نظراک اوکیم همسرمم خیلی کمک میکنه 

من ازبچگی خیلی چیزاروتجربه کردم یجورایی بی دقدقه بودم تقریباهرکاری دوست داشتم کردم تاالان

منم عزیز ازادی داشتم. و خیلی چیزارو تجربه کردم ولی تجربه های بعد از ازدواج با تجرد فرق داره. این نظر منه گلم. ادم تا خودش جوونه باید از جوونیش لذت ببره، بعد که سنش داشت میرفت بالا به فکر یه سرگرمی دیگه باشه که اونم بچه هست

چون  يك پدر و مادر دلسوز و مهربان و پشتيبان و مسئوليت پذير و آگاه بودن بهتر از يك پدر و م ...

😂اره ولی من خودم تونوجوونی خیلی بخاطراین موضوع اختلاف سنی اذیت شدم