2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 41 پست

من پس فردا عمل دارم کرجم پیش کاظم زرگری قیمتش مناسبه ولی واقعا کارش دیدم عالی بود.حمیدرضا مفرد هم خیلی تعریف شو شنیدم ولی کاراشو از نزدیک ندیدم.

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
جدی بخدادوستان خیلی میترسم میخام برم پیش کسی عمل کنم ک همه جوره راضی باشم ن اینکه بعدن پشیمون بشم &n ...

دوستم بنده خدا پول عملشو بزور جور كرده بود شانسش جالب نشد بينيش جرات ترميم دوباره هم نداره 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پس فردا عمل دارم کرجم پیش کاظم زرگری قیمتش مناسبه ولی واقعا کارش دیدم عالی بود.حمیدرضا مفرد هم خی ...

جدی بسلامتی عزیزم چقده هزینه عملت واینکه ازکی وقت گرفتی انشالله نتیجه دلخواه نصیبت شه

بسلامتی عزیزم ولی یلداجون من۵میلیون بیشترندارم 

عجله نكن بگرد دكتر خوب پيدا ميشه

بعد بيمه تكميلي نداري شايد دماغت انحراف داشته باشه ي مقدار بيمه بهت بده ٥مليون هم ك نقد دازي

جدی بسلامتی عزیزم چقده هزینه عملت واینکه ازکی وقت گرفتی انشالله نتیجه دلخواه نصیبت شه

قربونت عزیزم❤ من ۲۳ بهمن رفتم مشاوره ۶ اسفند نوبت داد تازه زودترم میشد چون کار داشتم گفتم نه😀مرسی واسم دعا کن خیلی استرس دارم

قربونت عزیزم❤ من ۲۳ بهمن رفتم مشاوره ۶ اسفند نوبت داد تازه زودترم میشد چون کار داشتم گفتم نه😀مرسی و ...

انشالله نتیجه دلخواه نصیبت بشه من بهت درخواست میدم درخواستمو قبول کن یابیااینجا بنویس ک ازعملت راضی هستی یانه مرسی اگ راضی بودی منم میرم پیشش میگم اواخر اسفندنوبت بزنه واسم فقط ی چیزی باهزینه کلینیک شده پنج وپونصد؟

انشالله نتیجه دلخواه نصیبت بشه من بهت درخواست میدم درخواستمو قبول کن یابیااینجا بنویس ک ازعملت راضی ...

باشه عزیزم❤من مطلب که رفتم دقت که کردم اونای که عمل کرده بودن کبود نشده بودن اره هزینه جدیدش پنچ و پونصد.اره فقط ازمایش قبل عمل که داخل دفترچه مینویسه.

من پس فردا عمل دارم کرجم پیش کاظم زرگری قیمتش مناسبه ولی واقعا کارش دیدم عالی بود.حمیدرضا مفرد هم خی ...

عزیزم نمیدونی دکترحمیدرضامفرد چقدمیگیره؟اونم تحقیق کردم میگن خیلی خوبه