2777
2789
سلام دوستان.من یه پسر کوچولوی شیطون و شلوغ دارم.خودمم شاغل هستم.خییییلی دلم میخواد دی ماه یه سفر برم کیش.ولی میترسم پسرم اذیت بشه و نذاره به من و پدرش هم خوش بگذره.اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه لطفا.اصلا برم یا امسال بیخیال سفر بشم
نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
خواهر من با بچه نه ماهش رفت کربلا برو خوش بگذرون
یا عباس بن علی! یا کاشف الکرب عن وجه الحسین..... اکشف کربی بحق اخیک الحسین ای کسی که غم و اندوه را از چهره حسین(ع) زدودی....... غم و اندوه من را نیز برطرف فرما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کمی اذیت میشی خب مسافرت مثل خونه آدم نمیشه ساعت خواب و خورد وخوراکش تغییر میکنه اگه شیر میخوره و پوشک میشه دردسرای خودشو داره و ..خودت میدونی چی میگم دیگه اگه یه همسفر دلسوز مثل مامان یا خواهر و..باهات باشه باز خوبه
یاسمین کاش منم میتونستم خوش بین و مثبت اندیش باشم ولی متاسفانه اصلا اینجوری نیستم.خیییلی سخت میگیرم واسه همینم زندگی و بچه داری خیلی بهم سخت میگذره
نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
چراکه نه؟؟؟سخت نگیر.اون بچه هم بزرگ میشه.حالا فوقش دو سه روز شبها دیرتر بخوابه یا غذا ی خونه نخوره.پسر من پنج ماهش بود یک هفته رفتم مشهد.هشت ماهگی رفتم شمال کلی هم خوش گذشت.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
اتفاقا منو شوهرمم داشتیم راجع به عید سال آینده تصمیم میگرفتیم پسر من ابان بدنیا میاد میگه تعطیلات عیدو بریم مسافرت ولی من میگم خیلی زوده چون خیلی سخت میشه تا اونموقه ام 4 /5 ماهه میشه گفتم از دوستا سوال کنم ببینم با بچه 4 ماهه میشه رفت جایی؟
خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
تازه کلی خسته میشه از گردش و تفریح میاد خونه بیهوش میشه.از من میشنوی برو.الان با این همه امکانات و درک مردم سفر خیلی راحت شده.پوشکک یکبار مصرف،دستمال مرطوب،سرلاک و....
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
به نظر من که اضلا نرو. بچه نه ماهه با بچه شما فرق داره .منم بچم تا وقتی یه سالش بود همه سفری باش رفتم ولی الان کع یکسال و نیمشه یه سفر رفتیم همدان .... کاری کرد که توبه کردم دیگهذجایی برم ..تا وقتی سه چهار سالش نشه .. تا آب میدید که با سر و کله میرفت توش ... تو پارک که راش میگرفت و میرفت ... تو ماشینم که قربونش برم فقط پشت فرمون میخواست و صندلی ماشینم نقش صندوقشو داشت ... تو هتلم که راهرو رو میگرفت و در همه اتاقا رو میزد و میرفت تو ....
من خودم بچم 4ماهش بود رفتیم همدان ..6ماهگیش رفتیم شمال ... خ خوب بود ... شیرشو میخورد و میخوابید ...تو این سن بچه ارومه .ولی وقتی شروع به راه کردن میفتن امون ادمو میبرن ...بخدا قرار شد یه هفته مسافرت بریم وسط راه برگشتیم ...سر دو روز .... از بس شیطونی میکرد ... تا یه لحظه ازش غافل میشدم یه گندی میزد ... تازه رسیدیم شهرمونم مریض شد و اسهال استفراغ شدید گرفت ...