2777
2789
عنوان

رنگ موی پرکلاغی

1404 بازدید | 20 پست

بچها موهامو رنگ مشکی پرکلاغی کنم  واسه عید؟؟؟خوشکله عایا ؟؟؟بعد خودمم میتونم بزارم؟چن دیقه بزارم؟

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پرکاری نذار ..من چند سال دارم میزارم .یهو انگار چند درصد از موهام سفید شده .فکر کنم مال اینه...الان نزدیک دو سال رنگ نکردم ...چند روقت پیش رنگ خریدم ..امتحان کردم  نگرفت اون قسمتی که قبلا پرکلاغی بوده ...از  شماره 1،و 2N   بزن 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
پرکاری نذار ..من چند سال دارم میزارم .یهو انگار چند درصد از موهام سفید شده .فکر کنم مال اینه...الان ...

راستی یه آرایشگره بهم گفته رنگ مشکی باعث سفید شدن موها میشه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
من گذاشتم پشیمون شدم n2گذاشتم دیگ رنگ نمیگیره دوست داشتم برای عید رنگ کنم😢

الان ک همه آرایشگرا میتونن بزارن بعد از اینکه پشیمون بشی

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 
راستی یه آرایشگره بهم گفته رنگ مشکی باعث سفید شدن موها میشه

آره  به عینه مشاهده دارم  میکنم،  باور نکردنیه

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال