ارار مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 109 عنوان بارداری 97 بازدید | 18 پست سلام واسه پادرد در بارداری چکار کنم امونم رو بریده الان حدود دوماه تمومه تنها پای سمت چپم یه تیکه درد میکنه 💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد 1397/12/04 | 07:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21504 تحمل.حوله گرم هم خوبه. من که تحمل میکنم. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
آیدا_۶۸ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1858 شاید ویتامین دی بدنت پایینه کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉
ارار مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 109 تا کی تحمل کنم 💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد
ارار مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 109 ویتامین دی کلسیم قرص اهن مصرف میکنم از کیسه ابگرم هم استفاده میکنم 💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد
مادر۱۲۰۹ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6626 ب دکترت بگو به من کلسیم داد خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 بچه ها تو ماه اول دوم دارو چی باید بخوریم؟ من تازه فهمیدم باردارم تا برم دکتر چی بخورم ویتامین؟ 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 دختر خالمم دوماهشه ید سولفات با کلسیم یا ویتامین دی میخوره 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
ارار مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 109 بچه ها تو ماه اول دوم دارو چی باید بخوریم؟ من تازه فهمیدم باردارم تا برم دکتر چی بخورم ویتامین؟ تنها قرص ید فولیک به من داد 💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 ویتامین دی کلسیم قرص اهن مصرف میکنم از کیسه ابگرم هم استفاده میکنم فقط کیسه اب گرمو نزدیک شکمت نزاری که خطرناکه 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
ارار مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 109 تنها قرص ید فولیک به من داد اما من خودم ویتامین ب 6 هم خوردم 💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 اره ید فولیک نه سولفات اشتباه گفتم 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 من خیلی تهوع دارم برای تهوع ب۶ کی میخوری؟ 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 عزیزم بارداری از اولش سخته تا اخرش یعنی هر روز ی درد جدید اضافه میشه به دردای ادم من سر پسرم ۲ ماه قولنج بارداری کردم که بیچاره شدم 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
ارار مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 109 من خیلی تهوع دارم برای تهوع ب۶ کی میخوری؟ من تهوع نداشتم اما شنیدم خیلی خوبه واسه تهوع روزی یکی من جوشانش میگرفتم میخوردم .زنجبیلم هم خوبه واسه تهوع 💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد