2777
2789
عنوان

من بچه شیر میدم ک ....

221 بازدید | 8 پست

سلام خانما من بچم هشت ماهشه ، شیر منو میخوره ، 16 ماه گذشته برا اولین بار بعد از زایمانم پریود شدم 

ولی بعدش رابطه بدون جلپگیری داشتم ک مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم دیروز دوباره پریود شدم وامروز متوجه شدم ی بافت غیر عادی تو سینه م هست

خدایی نکرده سرطان دارم؟ 

لطفا راهنماییم کنید

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاخره ۸ ماه یا ۱۶ ماه 🤔

بچم هشت ماهشه

و من بعد از هفت ماه و نیم یعنی شانزده بهمن پریود شدم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
نه عزیزم نگران نباش حتما غده شیری هست که مونده سفت شده. ولی فردا برو نشون دکتر بده 

غده شیر همیشه اینجوری نیس این بافت تقریبا سفته ک از وسط یکی از سینه م تا نوک سینه م کشیده شده یعنی دایره یا گلوله مانند نیس اصلا

کیسته

باید چیکارکنم؟