2777
2789

روتوش که میکنن

مثلا میخوای چیکار کنه؟ دستکاری زیاد نکن یهو شکل یکی دیگه میشه به نظرم چهره واقعی باشه بهتره

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
روتوش که میکنن مثلا میخوای چیکار کنه؟ دستکاری زیاد نکن یهو شکل یکی دیگه میشه به نظرم چهره واقعی باش ...

مثلابینی ویه مقدارکوچیک کنن  بعضی جاهااحساس گیکنم خیلی تپل شدم یکم لپموکوچیک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلابینی ویه مقدارکوچیک کنن  بعضی جاهااحساس گیکنم خیلی تپل شدم یکم لپموکوچیک کنه

آره انجام میدن😉

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
آره انجام میدن😉

واقعا

خداکنه وقت بزاره برام ب حرفام گوش کنه

البته من نوزعکساموندیدم ولی ازاونجایی ک روزعروسیم ریده بودن بهم فک نمیکنم قشنگ باشن ولی چون هزینه عکساموفیلمام خیلی بالاشده دوس دارم عکسای خوبی ازش مونده باشه

واقعا خداکنه وقت بزاره برام ب حرفام گوش کنه البته من نوزعکساموندیدم ولی ازاونجایی ک روزعروسیم ریده ...

ان شائ الله