2777
2789

من موندم

چرا فقط اینجا از بدزیای مادر شوهر میگید یعنی همه عروس مظلوم بی گناه خوب مهربونن مادر شوهرا غول هفت سر؟؟واقعن چرا؟؟

خیلی ناراحت شدم یکی ازخانومادغدغه عروسیه خواهرشوداشت ومیگفت مادرشوهرم داره میمیره اگه بمیره شوهرم دیگه نمیادعروسی🙄😑

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون عروسا اینجان مادرشوهرا نیستن😄😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

والله آدم با مادر خودشم اختلاف پیدا می کنه چه برسه به مادرشوهر که از یه فرهنگ دیگه‌ست ولی نباید به دل گرفت

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

نه عروسا هم خوب نیستن همه ولی بعضی وقتا واقعا آدمو ناراحت میکنن مادرشوهرها ... 

اصلا انگار عروس باسد مثل اونا باشه باید وقتی میاد تو خانوادشون خودشو فراموش کنه 

تظاهر کنه ... 

این خیلی بده که اگه مثلشون نباشی بهت تیکه بندازن

2790
2778
2791
2779
2792