2777
2789
عنوان

درد دل مادرانه

110 بازدید | 11 پست

پسر من از روز اولی که با دنیا اومد شیر بالا میاورد دکتر گفت رفلاکسه یه مدت امپرازول خورد بهتر شد تا ۶ ماهگی 

شروع کردم به غذای کمکی دادن اوایل خوب بود 

ولی کم کم خواستم غذا رو جامد تر کنم ولی تا یه تیکه کوچیک میرفت رو زبونش شروع میکزد عق زدن جوری که هرچی خورده بود بالا میاورد

گفتن به مرور خوب میشه ولی نشد 

گفتن دیگه میکس نکن فقط له میکردم ولی با هز قاشق عق میزد جوری که دیگه همون یه ذره رو هم نمیخورد 

دیدم داره ضعیف میشه دوباره له له میکردم بهش میدادم 

الان یکسالشه هنوز غذای میکس میخوره هر دکتری هم بردم فایده نداشته 

امپرازول مولتیوم دمیترون و .... این داروها رو هم مصرف کرده ولی دریغ از یه ذره تغییر 

تو حالت عادی هم گاهی عق میزنه و انقدر گریه میکنه که دل و روده اش ام کم میمونه بالا بیاره 

دلم کباب میشه هر دفعه واقعا دیگه موندم چه راهی و برم همسن و سالاش الان دارن لقمه کره مربا یا پلو با خورشت میخورن ولی پسر من هنوز فرنی و سوپ له شده 

😞😞😭😭😭

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

اخی ایشالا بزرگ شه درست بشه 

من پسرعموم با نون و برنج مشکل داشت اگه بهش میدادم حالش بد میشد

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

اخی ایشالا بزرگ شه درست بشه  من پسرعموم با نون و برنج مشکل داشت اگه بهش میدادم حالش بد میشد

پسر من با همه غذا ها مشکل داره 

مرسی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ، خوب می شه، بچه دوست منم تا حدود دو سالگی همینجور بود، بعضی بچه ها سیستم گوارش ضعیفتری دارن.

دفعات خوردنش و زیاد کن ، مثلا دو ساعت یه بار ولی هر دفعه چند قاشق بهش بده که معده اش پر نشه بیاره بالا ، موقع غذا هم سرگرمش کن با عروسک و اینا

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
اشکال نداره ، خوب می شه، بچه دوست منم تا حدود دو سالگی همینجور بود، بعضی بچه ها سیستم گوارش ضعی ...

غذا خوب میخوره مشکلی ندارم 

سرگرمش میکنم و تو دفعات زیاد بهش میدم 

مشکل من اینه باید حتما له له باشه 

نمیتونه غذای جامد بخوره 

غذا خوب میخوره مشکلی ندارم  سرگرمش میکنم و تو دفعات زیاد بهش میدم  مشکل من اینه باید حتم ...

عیب نداره هنوز کوچیکه ، بچه ها معمولا بالای ۲ سال جامد می خورن ، جای نگرانی نداره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
عیب نداره هنوز کوچیکه ، بچه ها معمولا بالای ۲ سال جامد می خورن ، جای نگرانی نداره

خدا کنه 

یعنی شده ارزوم که این روزی بشه یه قاشق برنج یا یه تیکه نون بخوره😞

خدا کنه  یعنی شده ارزوم که این روزی بشه یه قاشق برنج یا یه تیکه نون بخوره😞

غذای کامل جامد برا بچه یه ساله خیلی زوده ، باید کته شل با آب مرغی چیزی باشه ، اونم فقط چند قاشق

غذای کامل جامد برا بچه یه ساله خیلی زوده ، باید کته شل با آب مرغی چیزی باشه ، اونم فقط چند قاشق

نه باورت میشه همسن هاش مثل ماها غذای سفره برنج با خورشت میخورن 

اخه دیدم که میگم 

اخه پسر من همون کته شلم نمیخوره باید لهش کنم بهش بدم 

نه باورت میشه همسن هاش مثل ماها غذای سفره برنج با خورشت میخورن  اخه دیدم که میگم  اخه پس ...

پسر دوست منم مث پسر شماس ، و‌ کلا چندتا بچه دیگه هم دیدم همینطوری ، برعکس شما من بچه ای که غذای سفره رو تو یکسالگی بخوره ندیدم و به همین خاطر برام عجیب نیس، کم کم هم خوب می شن

پسر دوست منم مث پسر شماس ، و‌ کلا چندتا بچه دیگه هم دیدم همینطوری ، برعکس شما من بچه ای که غذای سفره ...

مرسی عزیزم 

ممنون از مهربونی و راهنماییت 😘😘😘

مرسی عزیزم  ممنون از مهربونی و راهنماییت 😘😘😘

خواهش ، نگران نباش، کم کم درست می شه