2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید...

19230 بازدید | 58 پست

تقریبا دوساله ک یه مشکلی دارم در رابطه با حنجره و صدا...من یه عادتی دارم اونم اینه ک وقتی درس میخونم با صدای کمی بلند میخونم ک دوسال قبل یک روز متوجه شدم ک حنجرم دیگ اونجوری قدرت نداره و حین خوندن یه جایی تو گلوم درد میکنه..حتی وقتی معمولی با اطرافیان هم صحبت میکنم تو گلوم فشار میاد فک کنم حلق باشه..مث گذشته صدام راحت ازاد نمیشه فشار میکشم وقتی حرف میزنم..صدامم گرفتس..موقع درس خوندن ک خیلییی اذیت میشم..اعصابم خورد میشه ک اینجوری میشم..چنتا دکتر گوش حلق بینی هم رفتم ک گفتن صدات و گلوت مشکلی نداره..درحالی ک داره😣

دکترا هم ک اینجوری میگفتن ناامید میشدم..ب خاطر این مشکلم توی درس خوندن دوران سختی رو سپری کردم...ب خاطرش الان پشت کنکورم😔

این ک مشکلم ب دست هیچ دکتری حل نمیشه خیلی ناراحتم میکنه..میخواستم ببینم کسی هست ک مث من این مشکلو داشته باشه و یا راه چاره ای بهم پیشنهاد بده..

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

سلام ب تو ای دوست منم پشت کنکوریم

صبح ها اب جوش بخور 

منم تقریبا هر روز میخورم

یا اگ بخوام بلند بلند درس بخونم کنارش ی لیوان اب ولرم نوش جان میکنم😁

بلند خوانی برا کنکوری خیلی خوب نیس سرعتت کم میشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ب تو ای دوست منم پشت کنکوریم صبح ها اب جوش بخور  منم تقریبا هر روز میخورم یا اگ بخوام ب ...

میدونم بلند خوانی سرعتو کم میکنه و حتی پیش دانشگاهی رو اکثرا چشمی خوندم ولی هیچی جای بلندخوانی رو نمیگیرره..من قبلانا ک بلندخوانی میکردم درسم عالی بود و اصن این مشکلو نداشتم..اب جوش میخورم ولی اونجوری فایده نداره

منم صدام ميگيره و كلا انگار فشار وارد ميشه ب حنجرم تا حرف بزنم هيچ راه حلى هم پيدا نكردم 😭

وای توهم مث منیییی😭...خیلی سختههه..من عطاری رفتم یه دمنوش و عرق نمیدونم چی داده واسه ریه...میگ من ب مداحا و خواننده ها دادم مشکلشون حل شده..من خوردم ولی تغییری نکردم هنو😔

تو رو خدا اگه راه حلى پيدا كردى به منم بگو

باشه حتماا..فقط میشه دقیق تر بگی ک چ اتفاقی توی حنجره و گلوت میفتعه؟؟راستش من ک ب دکتر میرفتم نمیدونستم چجوری بش بفهمونم چون خودمم دقیق نمیدونم چ اتفاقی اون تو میفته😖

میدونم بلند خوانی سرعتو کم میکنه و حتی پیش دانشگاهی رو اکثرا چشمی خوندم ولی هیچی جای بلندخوانی رو نم ...

اره منم حس میکنم بیشتر ثبیت میشه

دکترا هم دکترای قدیم😕😕برو ی دکتر دیگ

اخه اگ قرار بود خوب شه تا حالا شده بود

اره منم حس میکنم بیشتر ثبیت میشه دکترا هم دکترای قدیم😕😕برو ی دکتر دیگ اخه اگ قرار بود خوب شه تا ...

پیش هرکی رفتم یا نفهمید چی میگم کلا هنگ کرد و یا یه دارو نوشت ک اصن ذره ای اثر نکرد...درواقع اونم نفهمیده چی میگم...فک کنم بیماری من نادر و شناخته نشدس😐

و اصن تو کتب پزشکی ثبت نشدههههه...خسته شدم رفتم این دکترو اون دکتر..اخرشم هیچی ب هیچی و من بیشتر ناامید میشم

پیش هرکی رفتم یا نفهمید چی میگم کلا هنگ کرد و یا یه دارو نوشت ک اصن ذره ای اثر نکرد...درواقع اونم نف ...

😞😞😞مگ‌چقد بلند میخوندی حنجره بدبختو له کردی😑😑😑😑😑فک کنم از ته دلت میخوندی خخخ

باشه حتماا..فقط میشه دقیق تر بگی ک چ اتفاقی توی حنجره و گلوت میفتعه؟؟راستش من ک ب دکتر میرفتم نمیدون ...

نميدونم چه اتفاقى ميفته فقط ميدونم چند ثانيه كه حرف ميزنم صدام ميگيره ديگه هم باز نميشه به هر كى هم ميگم فكر ميكنه دارم چرند ميگم 😭 دكترم رفتم گف برو گفتار درمانى رفتم اما درست نشد😭😭

لطفا براى آرامشم يه صلوات بفرستين🌹🙏
پیش هرکی رفتم یا نفهمید چی میگم کلا هنگ کرد و یا یه دارو نوشت ک اصن ذره ای اثر نکرد...درواقع اونم نف ...

ولى من اصن نه بلند درس ميخوندم نه بلند حرف ميزدم نميدونم چرا اينجورى شد😭😭😭😭😭😭

لطفا براى آرامشم يه صلوات بفرستين🌹🙏
😞😞😞مگ‌چقد بلند میخوندی حنجره بدبختو له کردی😑😑😑😑😑فک کنم از ته دلت میخوندی خخخ

دقیقا پیش هرکی هم رفتم اینو میگه😐

نمیفهمن چی میگممم😖

اکثرا همه ی دانش اموزا و دانشجوهای کل جهان بلندخوانی میکنن و از شانس من من اینجوری گرفتارشدم..

عادی میخونم..خیلییی بلند نه...مث همه ک بلندخوانی میکنن...خواننده ها ک اونجوری فریاد میکشن چیزیشون نمیشه اونوقت من😐

دقیقا پیش هرکی هم رفتم اینو میگه😐 نمیفهمن چی میگممم😖 اکثرا همه ی دانش اموزا و دانشجوهای کل جهان ...

☹☹☹☹راست میگی هر چقدر بلند بخونی ب پای اونا نمیرسی

عادی ام حرف میزنی همینطور درد میاد؟

نميدونم چه اتفاقى ميفته فقط ميدونم چند ثانيه كه حرف ميزنم صدام ميگيره ديگه هم باز نميشه به هر كى هم ...

مال من یجوری گلودرده ولی نه اون گلودردایی که موقع سرماخوردگی میگیریم...ب دکتر هم اینجوری میگم..صدام هم میگیره اکثرا مخصوصا وقتی از خواب پا میشم..ب هرکیم میگم فقط سرشو تکون میده میگ فک میکنی بابا..خب بلند حرف نزن..منم میگم ک اتفاقا مث شماها حرف میزنم ولی اینجوری شدم..اونام دیگ نمیدونن چی بگن..مشکلم عجیبه..میخاستم برم گفتاردرمانی ولی هنو نرفتم..خداکنه یه روزی مشکل هردومون رفع بشه