2777
2789
عنوان

راهیان نور

9439 بازدید | 35 پست

سلام دوستام کسی اینجا اردوی راهیان رفته

قیمتش چقدربوده چن روز بوده 

دیگه کلاااا چجوریه خوابگاهاش خوبه؟ 

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من رفتم زمان ما ۴۵ تومن بود سه روز بود تو یه مسجد تو طلاییه خوابیدیم ناهارم بهمون کنسرو لوبیا دادن😑😑😑

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اهل دلی بری اونجا اونقدر حال و هوات عوض میشه ک نگو الان قیمتش ۱۰۰ب بالاس 

تو حسینیه یا پادگان اقامت میکنن

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...

سلام عزیز دلم. اگر از طرف بسیج منظورته این‌جا که با بسیج دانشجویی حدودا ۷۰ و با بسیج محلات ۲۰۰ تومن می‌شه ولی شاید شهرهای دیگه فرق کنه چون بستگی به اون حوزه و پایگاه داره‌.

💙صدا کن مرا... 

مارو میخوان از طرف دانشگاه ببرن حالا نمیدونم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
اگر اهل دلی بری اونجا اونقدر حال و هوات عوض میشه ک نگو الان قیمتش ۱۰۰ب بالاس  تو حسینیه یا پاد ...

شهیده جان شما توی یه تاپیکی من رو ریپلای کرده بودین بعد که اومدم ببینم دیدم تاپیکه ترکیده😣😣 هنوز هم تو دلم مونده و کنجکاوم که چه کارم داشتین😁

💙صدا کن مرا... 
سلام عزیز دلم. اگر از طرف بسیج منظورته این‌جا که با بسیج دانشجویی حدودا ۷۰ و با بسیج محلات ۲۰۰ تومن ...

سلام گلم ب ما گفتن اونایی دفه اولشونه و دانشجوهستن 40ت من ا نایی ک آزاد بخوان بیان 100ت من

من هم یه بار با مدرسه رفتم که زیاد جالب نبود... دانشجویی خیلی بهتر بود. دلیانه‌تر بود 😍

آره منم فک میکنم خیلی بهم خوش بگذره

من هم یه بار با مدرسه رفتم که زیاد جالب نبود... دانشجویی خیلی بهتر بود. دلیانه‌تر بود 😍

از طرف مدرسه با چادر و چفیه رفتیم بعد هوا گرررررررررررم انقدر بهم بد گذشت که نگو😣الانم دوستم میخواد از طرف دانشگاه بره انقدر بد گفتم رایشو زدم🤣

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
مارو میخوان از طرف دانشگاه ببرن حالا نمیدونم

آها دانشجویی. خب خوبه خوابگاه هست و غذا و اینا هم خوبه برای توی مسیر هم احتمالا راوی و روحانی دارید که اگه خوب و باحال باشن خیلی خوش می‌گذره و سرگرم می‌شید توی راه... محل اسکانتون هم خوابگاهیه که گمونم همون پادگانه و محیط خوب و قشنگ البته یه شرایط سختی هم داره مثلا شاید همه‌ی غذاها عالی نباشه یا شلوغی سرویس بهداشتی اذیتت کنه ولی به قول شهیده جان انقدددررر توی منطقه حال و هوای باحالی بهت دست می‌ده که اون آخرا دیگه فکر برگشتن عذابت می‌ده..💔💙

💙صدا کن مرا... 
از طرف مدرسه با چادر و چفیه رفتیم بعد هوا گرررررررررررم انقدر بهم بد گذشت که نگو😣الانم دوستم میخواد ...

آره گرمای هوا اذیت می‌کنه و من هم بار اول خیلی سختم شد به خاطر همین... ولی از بعد اون چادر دانشجویی می‌پوشم که آستین داره و جلوش رو با دکمه ریلی بستم و اون‌جا زیرش فقط یه تیشرت می‌پوشم دیگه راحت و خنک باد می‌پیچه توش خیلی باحاله😃😃

💙صدا کن مرا... 
آها دانشجویی. خب خوبه خوابگاه هست و غذا و اینا هم خوبه برای توی مسیر هم احتمالا راوی و روحانی دارید ...

آها مرسی از راهنماییت انشاالله شهدا بطلبن بریم حالا تا اینجاش ک طلبیده خداروشکر