2777
2789
😔حیف ک نشد و نمیشه

همیشه هروقتی دلت میخوادمیتونی بهم بزنی هیچ وقت برای هیچ چیزی دیرنیس هیچ وقت ازهبچ چیزی نترس انشالله دلت روخداخوش کنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
همیشه هروقتی دلت میخوادمیتونی بهم بزنی هیچ وقت برای هیچ چیزی دیرنیس هیچ وقت ازهبچ چیزی نترس انشالله ...

نشد

چقدررر گریه کردم گفتم نمیخوامش

بابام گفت خوبه پسر عموته و ...

واقعنم خوبع

ی مرد کامل

همه چی تموم

از هیچ چیزی کم نمیزاره 

ولی نمیتووونم دوسش داشته باشم

مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشد چقدررر گریه کردم گفتم نمیخوامش بابام گفت خوبه پسر عموته و ... واقعنم خوبع ی مرد کامل همه چی ...

عزیزم ناشکری نکن اتفاقن منم باگریه وزاری رفتم ولی کم کم عاشق شوهرم شدم ولی خواهرم باعشق سوزناک رفت وکلی تلاش وعشق وعاشقی ولی الان ازسوهرش متنفره اون عشقی که منوتومنتظرش بودیم درزندگی مااتفاق بیفته همه دروغ وتوهمه عشق واقعی دروغه عاشق شوهرت باش ناشکری نکن

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
عزیزم ناشکری نکن اتفاقن منم باگریه وزاری رفتم ولی کم کم عاشق شوهرم شدم ولی خواهرم باعشق سوزناک رفت و ...

نمیخوام عاشق بشم 

هیچ حسی ندارم

حتی یکم 

یکم دوست داشتن

مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم