onlyyou مدیر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1530 عنوان شب عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 18 پست چه پیشنهادایی دارین چ کارایی میشه تو مراسم انجام داد چ کارایی خودتون کردین یا دوس داشتین انجام بدین 1397/12/03 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8391 😔حیف ک نشد و نمیشه همیشه هروقتی دلت میخوادمیتونی بهم بزنی هیچ وقت برای هیچ چیزی دیرنیس هیچ وقت ازهبچ چیزی نترس انشالله دلت روخداخوش کنه ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
purple_heart عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2918 همیشه هروقتی دلت میخوادمیتونی بهم بزنی هیچ وقت برای هیچ چیزی دیرنیس هیچ وقت ازهبچ چیزی نترس انشالله ... نشدچقدررر گریه کردم گفتم نمیخوامشبابام گفت خوبه پسر عموته و ...واقعنم خوبعی مرد کاملهمه چی تموماز هیچ چیزی کم نمیزاره ولی نمیتووونم دوسش داشته باشم مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8391 نشد چقدررر گریه کردم گفتم نمیخوامش بابام گفت خوبه پسر عموته و ... واقعنم خوبع ی مرد کامل همه چی ... عزیزم ناشکری نکن اتفاقن منم باگریه وزاری رفتم ولی کم کم عاشق شوهرم شدم ولی خواهرم باعشق سوزناک رفت وکلی تلاش وعشق وعاشقی ولی الان ازسوهرش متنفره اون عشقی که منوتومنتظرش بودیم درزندگی مااتفاق بیفته همه دروغ وتوهمه عشق واقعی دروغه عاشق شوهرت باش ناشکری نکن ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
purple_heart عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2918 عزیزم ناشکری نکن اتفاقن منم باگریه وزاری رفتم ولی کم کم عاشق شوهرم شدم ولی خواهرم باعشق سوزناک رفت و ... نمیخوام عاشق بشم هیچ حسی ندارمحتی یکم یکم دوست داشتن مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم