2777
2789
عنوان

مشگل با همسرم

411 بازدید | 44 پست

با سلام روستای خوبم.

من و همسرم و بمون با دلخوشی از بیرون اومدیم و زمانی که داخل اومدیم اشغال ها جلوی درب بود و همسرم گفت تو بزار بیرون منم ناراحت شدم گذاشتم و اومدم تو خونه و بعد با پام زدم به سطل اشغالمون .دعوا شروع شد شوهرم ناراحت ناراحت و گفت تو بدرد نمیخوای هر کاری تا الان برات کردم و میکنم حرومت و حلالت نمیکنم نه تو این دنیا نه اون دنیا و و اگه تو این دنیا حلالت کنم اون دنیا اصلا بهم گفت الان مجبورم باهات زندگی کنم به خاطر اینکه  افتادم تو این زندگی و دارم تحمل میکنم قلبم شکست ولی افتادم به پاش گریه کردم گفت فیلم خوب بلدی بازی کنی و... ولی به خدا دوسش دارم مگه من دختر ۲۰ ساله با یه بچه ۱ ساله چه گناهی دارم اونوقت شوهرم فک میکنه کارهام دروغی ترو خدا کمکم کنید .

سلام

چرا ناراحت شدین الکی؟

اشغال بوده دیگه، گذاشتین. ناراحت شدن نداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آشغال  رو زحمت کشیدید و بیرون گذاشتید 

دیگه چرا  ب سطل آشغال لگد میزنید ؟ 

بعد چرا  ب پاشون  می افتید ؟

بهتر نیست ب احساسات تون مسلط تر باشید  و اعتراض و دلخوری تونو  بهتر مطرح کنید ک ارزش تون هم حفظ شه؟!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه اشغال بیرون گزاشتن ناراحتی داره اخه؟ عزیزم یه نگا ب رفتارات بنداز هیچ مردی بیخودی این حرفا رو نمیزنه ببین چقد خون ب دل شده ک این حرفو زده .رفتارتو درست کن 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

عزیزم برا چی افتادی به پاش، اون داره میگه به زور دارم تحمل میکنم تو میوفتی به پاش؟؟؟؟ فقط کافی بود بگی من زندگیمو دوست دارم، اگه افراد رو زیاد تحویل بگیری فکر میکنند خبریهَ مردا هم که اکثرا فکر میکنند تحفه اند، ممکنه شوهرت تحساس واقعیشو گفته باشه یا شاید لحظه ای بوده، در هر صورت گریه چیزی رو حل نمیکنه

یه اشغال بیرون گزاشتن ناراحتی داره اخه؟ عزیزم یه نگا ب رفتارات بنداز هیچ مردی بیخودی این حرفا رو نمی ...

دقیقا خودمم به خودم همینو گفتم .ترو خدا دارم دق میکنم اونم تو اتاق تنها خوابیده چکار کنم 

خب من گفتم شخصیت زن رو خورد میکنی و اینکه دستور داد

با این گار کی گفته شخصیت خورد میشه؟ پس بفرما من بب شخصیتم ک همیشه اشغالا رو بیرون میزارم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

در زندگی مشترک حتی  زباله سازی هم مشترکه.من و تو نداره . همکاری میخواد قانون نانوشته وضع میکنیم و همه چی بهمون بر میخوره . حالا ی شب شما ببر چی میشه ؟از شانت کم میشه ؟ نه عزیزم این کارای پیش پا افتاده باعث نمیشه ارج و قرب کسی کم و زیاد بشه . شما انتخاب کردی اومدی تو زندگی ب انتخابت احترام بذار و مهارتهای زندگی رو یاد بگیر . ی جا ناراحت میشی ی جا التماس و اشک . جواب نمیده عزیزم . فقط باید روی خودت کار کنی تامام 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
عزیزم منم همین الان دو کیسه آشغال ڱداشتم دم در هیچ اشکال نداره گاهی اوقات تو اینکارو کنیا... چرا ای ...

خب دوسش دارم نمیتونم ما تازه دوسال و چند ماهه با همیم

دقیقا خودمم به خودم همینو گفتم .ترو خدا دارم دق میکنم اونم تو اتاق تنها خوابیده چکار کنم 

باهاش حرف بزن بگو درسته من رفتارم بد بود .ولی توام زیادی شلوغش کردی..ازش معذرتخواهی کن چون واقعا تو مقصر بودی