2777
2789

خستگی از شوهر و بچه و خونه داری😔

احساس میکنم شوهرم دوسم نداره یه ادم بی احساسه کمبود محبت گرفتم هر چقدر باهاش حرف میزنم عصبانی میشه میگه ولم کن خوشی زده زیز دلت.یه بچه غرعرو ۲ ساله دارم همیشه گریه میکنه هر چیزی بهش ندی تا یک ساعت گریه میکنه تلویزیونو هول میده که بندازه خلاصه نه شب خوب درم از دستش نه روز آسایش دلم میخواد بزارمشونو بزم فردا.شوهرم گفت به درک برو 

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

از دست بچم و اذیتاش تپش قلب شدید  گرفتم😢

از شوهرم و بچم بدم میاد دلم آرامش مجردی میخواد واسه طلاقم میخوام مصمم بشم از نارحتی پدر مادرم میترسم

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق همیشه اخرین راهه..مشاوره برو..خیلی کمک میکنه

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

کاش یه سفر برید  یا حتی برای یک روز ب خودتون استراحت بدید و یه کاری رو انجام بدید ک دوسش دارید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

رو فکرت کار کن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

سلام

اینا دلیل نمیشه برای طلاق

مشکل بچه تون و غر زدنش که طبیعیه، بچه است

همسرتونم حتما مشکلی هست که باید پیداش کنین و حل بشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بچه همینه دیگه

صبوری کن بزرگتر میشه اخلاقاشم بهتر میشه

ما تلویزیونو زدیم دیوار. در ارتفاعات.چون دختر منم همش اسباب بازیش بود

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”