2777
2789
عنوان

دعا گرفتن

433 بازدید | 19 پست

ب نظرتون دعابگیرم برای آشتی؟ طرف میگه دعا میدم ‌‌‌شوهرتم خوب بشه! بچه ها اینا راسته؟ چقد اعتقاد دارید؟ تاثیرش همیشگیه؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آیه های قران باشه خوبه وگرنه خوب نیست 

یه شیخی هست فقط آیه قران مینویسه تو یزده همسایه ما میره پیشش میگه خیلی خوبه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

اگه طرف بابت دعا پول میگیره قطعا درست نیست چون طبق فرموده امام صادق اگه دعای رمالها تاثیر داشت محتاج پول مردم نبودند

هر کسی هم که گفت درسته حتی قسم هم خورد از تلقین تاثیر گرفته نه از دعا

کیه آدرس میدی بهم 

من ادرس ندارم عزیزم وصفشو شنیدم فقط 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
اگه طرف بابت دعا پول میگیره قطعا درست نیست چون طبق فرموده امام صادق اگه دعای رمالها تاثیر داشت محتاج ...

عزیزم مطمئنا پول میگیره. بخدا همش راه میرن میگن جادوت کردن. آه. آخه دور و برم خیلیا واقعا واقعا جادوشون کردن بعد از چندین سال جداشدن. بعد هم جادو روتو خونشون پیدا کردن دور ریختن. الانم عاشق همن ولی دیگه جدا شدن و حرمت های بینشون شکسته

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
میتونی برام گیربیاری

باید به کسی بگم ازش بپرسه خودم نمیتونم‌بپرسم فکر میکنه براخودم میخوام شر میشه اگ گیر اوردم میدمت بهت عزیزم