2777
2789
عنوان

بارداری

58 بازدید | 5 پست

سلام..من ۱سال و نیمه اقدامم ولی باردار نمیشم..اصن جلوگیری نداشتم...اولا پریودم خوب بود ینی یکی دو روز تاخیر بود،بعد تاخیر زیاد شد ۱۰روز ۲۰ روز....ولی ماه قبل ۳روز زوتر پریود شدم،این ماه هم ۹ روز زودتر...ینی چی عاخه زودتر پریود شدم خوبه یا ن😕😕

پول دکتر ندارم برم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دو ماه دیگه بارداری من ماهی که باردار شدم 3ماه قبلش همینجور دو روز یا سه روز و ماه آخر 5 روز جل ...

خدا از دهنت بشنوه😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
خیلی هم خوبه عزیزم وقتی جلو میاد تخمدانت فعلان منم همینطورم 

حامله نشدی هنوز؟

یکی دو ماه دیگه بارداری من ماهی که باردار شدم 3ماه قبلش همینجور دو روز یا سه روز و ماه آخر 5 روز جل ...

من این ماه خداروشکر اصن دردی نداشتم ن قبل پریودی ن حین پریودی...حتی صورتم جوش هم نزد...ولی قبلن کمر درد و رون درد داشتم و صورتم جوش میزد