2777
2789
عنوان

کاشت مژه شیراز

1579 بازدید | 6 پست

بچها به نظرتون کاشت مژه خوبه مژه های خودمون نمی ریزه برا یکی دوماه باشه جایی تو شیراز میشناسید کارش عالی باشه وکم بگیره

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده
خوب نیست. مژه های خودت هم میریزه. احتمال عفونت چشم هم هست 

شما انجام دادین

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت مژه رو نمیدونم ولی لیفت و لمینتو هی میخوام برم 

شیراز میخایین برین اخه مژه های من کم پشت واسه لیفت ولمینت خوب نیس

خوب نیست. مژه های خودت هم میریزه. احتمال عفونت چشم هم هست 

عزیزم من مژه کارم کارش خیلی خوبه موادش روسیه میگه لاولی هست خدایی یکساله دارم مژه میزنم اصلا آسیب ندیده قبلا کاشت میگردم مژه هام نابود شده بود مژه با اکستنشن آسیب نمیبینه چون تار به تار هست ترمیم ۲۰۰ میگیره اکستنشن اول ۳۰۰ پیجشو میدم با شمارش خواستی برو پیشش بگو از طرف ستاره اومدم mozhe_rozi

09305122236