2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

961 بازدید | 41 پست

نمیدونم ازکجا شروع کنم من هفت ساله ازدواج کردم اراول شوهرم باها سرد بود نه محبتی نه احساسی نه رابطه زیادی ونه کادویی چیزی من باهاش کناراومدم چندبارازش توگوشیش خیانت دیدم یه بارش بازنعموش بود که وقتی باخانوادش درمیون گذاشتم دعوای بدی باهام کردن اونم قسم خورد تکرارنشه سیگارم میکشیددیگه چیزی ندیدم تواین سه سال.من یه بچه به دنیا آوردم و همه چیزعادی بود البته اون سردی سرجاش بود خونه پدرم ازما ی ساعته دوره همش اصرار میکرد برین سربزنین ولی من باخودش میرفتم میومدم چندروزپیش مجبورشدم برم همش زنگ میزدزیادبمونین امشب برگشتیم توگوشیش رونگاه کردم بازنعموش قرارگذاشته بودو گفته بود خودم تریاک سوخته نشونم دادی وبیا باهم سیگاربکشیم اون خواب بود منم رفتم بالاسرش باجیغ بیدارش کردم کلی صورت خودمو زخم کردم اونم هی میگفت غلط کردم میخواستم برم نزاشت

زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی با زن عموش میرن تریاک میکشن یا کار به مراحل حساستری هم رسیده؟🤔🤔

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

همش قسم میخورد ودست وپامو میبوسید نرم میگفت به خاطربچه ی فرصت دیگه بهم بده حواسش پرت شد زدم بیرون رفتم توپارکینگ خودمو پشت ی ماشین قایم کردم نیومددنبالم اس داد کلی قسمم دادگفت برگرد منم لباس گرم نداشتم خونه کسی هم نداشتم برگشتمج

عزیزم از پیاما شات میگرفتی فردا اول وقت میرفتی سراغ عمو و پدر شوهرت

اینقدحول شدم ازفرصت استفاده کردپاکشون کرد