2821
2789
عنوان

خرید خونه

219 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ما با وام و این چیزا ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون میتونیم جور کنیم که خونه بخریم کسی میدونه جز نواب به پایین خونه گیرم میاد؟ یکی میگفت سهرک اندیشه تهرلنم خوبه . اخه واسه پدر مادرم میخوام نمیدونم چبکار کنیم. کسی میتونه راهنماییم کنه. اصلا کسی راجع به این سهرک اطلاعی داره؟ یا خرید خونه کجا بهترمه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشیداستارترمیتونم بپرسم وام مسکن چجوریاست تاچقدمیدن؟حتمابایدخونه نداشتا باشی

والا من در جریان نیستم بخدا. هنوزم نگرفتیم . دنبال خونه ایم که خودش وام داشته باشه ما قسط اش رو بدیم

وای نه اندیشه یساعت ته تهران راهه  من که خیلیییی بدم میاد

اخه تهران گیرم نمیاد . خودم سعددت اباد میشینم . خونوادم دارن از شهرستان میان. اینجا وسط شهر گرونه. ا نجا خونه هاش شیک و ارزونه متری ۴ تومنه

اخه تهران گیرم نمیاد . خودم سعددت اباد میشینم . خونوادم دارن از شهرستان میان. اینجا وسط شهر گرونه. ا ...

اگه بگردی با متراژ کم پیدا میشه

مرکز شهر

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم

نواب به پایین که خیلی بهتر از اندیشه اس اصلا از قیمتاشم مشخصه که امکاناتش در حد تهران نیس 

سمت بریانک دامپزشکی و اون طرفا میتونید بچرخید البته بستگی داره چند متری بخواید

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نواب به پایین که خیلی بهتر از اندیشه اس اصلا از قیمتاشم مشخصه که امکاناتش در حد تهران نیس  سمت ...

نه محلیت نواب و بریانک رو دوس ندارم. ماشاالله هم خدا رو میخوام هم خرما رو. انروز رفتیم شرق . قیمتها سرسام آوره. متری ۱۳ . یعنی فقط ۵۰ متر خونه اونم به زووور گیرم میاد

سمت تهرانپارس یعنی میدون پروین و رهبر رو گشتی؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان