2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست
نمیدونم حالا وامی چیزی شاید بتونیم بگیریم

خوب نمیدونم به نظرم شده یه جای کوچیک تو حومه شهر هم بخری بخر حداقل خونه بکشه بالا تو وام هن جور کنی حداقل یه خونه داری اونم رفته بالا 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوب طلا بخری بزار بانک جای مطمن  منظورم از ماشین این بود مثلا  دوست شوهرم ۵ تا ماشین خ ...

اها. ولی شرایطشو نداریم ما😭😭😭هرکس هم دورمون هس میخواد ازمون بخوره. برادر شوهرم میخواد ازمون پول قرض کنه من دوسندارم پول خونمونو خرج کنم

اها. ولی شرایطشو نداریم ما😭😭😭هرکس هم دورمون هس میخواد ازمون بخوره. برادر شوهرم میخواد ازمون پول ق ...

یه سوال 

چرا فروختی خونتون 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
یه سوال  چرا فروختی خونتون

ببین ما وقتی خونمونو دیدیم عاشقش شدیم.اما بعد ی مدت دادیم رهن همش همسایه ها ز میزدن ک فلان پولو بدین واسه ی ساختمون. مستاجر ز میزد ک همسایه ها بدن اذیت میکنن. سقف چکه میکنه . جاریمم همش میگف ما میخواستیم بخریمش کاش ما میخریدیمش

ببین ما وقتی خونمونو دیدیم عاشقش شدیم.اما بعد ی مدت دادیم رهن همش همسایه ها ز میزدن ک فلان پولو بدین ...

بعد شوهرم همش به خودش میگفت چرا این خونه رو خریدم خیلی خرابه خیلی تعمیر میخواد همسایه هاش خوب نیستن. خلاصه کلا از چشم شوهرم افتاد

سریع خونه بخر وگرنه دور از جونت بیچاره میشی  همسرم تو املاکه بعد از عید وحشتناک میشه قیمتا میگ ...

خدایش گرون میشه باز؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!