2777
2789
عنوان

لطفا کمککم کنین

67 بازدید | 12 پست

عزیزان مچ دست پسر ۲سالم شکسته چه چیزهایی میتونم بدمینتون بخوره که زود جوش بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢😢

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔

ای خدای من چقدرررررر ناراحت شدم😥😥😥

پای مرغ.کله پاچه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت کلسیم و اینا دکتر بنویسه واسش

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

کله پاچه و سوپ پای مرغ دکتر به خالم که پاش شکسته بود میگفت خیییلی بخوره. انشاالله زودی خوب میشه💖

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪

لبنیات

معجون شیر و انجیر و عسل با ی کوچولو گلاب . کلسیم بالایی داره 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
اب کرفس و پای مرغ و عصاره قلم و انجیر و تخم شربتی و پودر ژلاتین

تخم شربتی روچطوری بهش بدم؟

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔
معجون شیر و انجیر و عسل با ی کوچولو گلاب . کلسیم بالایی داره 

ممنون گلم