2777
2789

اوووووووه تازه بیست سالته اوله اول راهی عزیزم... انقدر همه چی عوض میشه که یه زمانی اصلا این روزات رو یادت میره.. به من گوش میدی استارتر؟ من الان سی و شش سالمه و هجده سالگی یه افسردگی و اضطرابی گرفته بودم که میگفتم میمیرم ولی اوووووه انقدر عوض میشه زندگی انقدر روزای خوب و بد و تازه میبینی که این روزات فراموش میشه.. شاید باورت نشه ولی یه روزی حسرت همین روزات رو میخوری😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین ساله افسردگی دارم بعضی وقتا عود میکنه بعضی وقت ام حسابی شادم و همه چی فراموشم میشه.هزاران بار خواستم خودکشی کنم.ولی وقتی من شصت هفتاد سال دیگه دارم برا تغییر زندگی چرا تموم کنم.اونی که نمیخواد از این فرصت استفاده کنه یا ضعیف هس برا تغیزرخودکشی میکنه.همیشه تو دوران افسردگیم تنها چیزی که سر پام نگه داشت امید بود هدف بود توکل به خدا بود.احتمالا هدفی تو زندگیت نداری یا اون قدر بزرگه که بهش نمی تونی فکر کنی.تنهایی هم رفع میشه انشالله دوست ای خوب ازدواج تشکیل خانواده و....توکل کن به خدا

من خیلی تلاش کردم ک خوب شم اما نشد

خوب دیگه باید اول بری دکتر قرص بخوری یه مدت.. اگه تهرانی یه دکتر خوب بهت معرفی کنم. بعدا تو زیادی به خودت تلقین میکنی که حالت بده.. خودتم باید یکم به خودت کمک کنی پسر