2777
2789

سلام عزیزم.

من 6 ماهه دارم استفاده میکنم.و واااااااقعا راضیم...

لباس رو تا 90 درصد خشک و بدون چروک تحویل میده.صدای بسیاااار کمی داره. و اصلا هم لرزش نداره

برای جهیزیه گرفتم. فکر میکنم 3 تومن شد.

البته قیمتای بازار آشوب الان رو ندارم

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه ولی مشکل من این بود که لباسشویی دوو سر و صدای زیادی دارد من خیلی گشتم داخل اینترنت تا دلیلی این رو متوجه بشم تا یجا رو پیدا کردم که نوشته بود هنگام بروز این مشکل باید بررسی کنید که لباسشویی در زمین مسطح واقع شده باشد و همچنین پیچ و مهره های آن شل نشده باشد. سپس مشاهده کنید که داخل دیگ جسمی نمانده باشد و یا با شلنگ تخلیه برخورد نداشته باشد. بعد بررسی این موارد مشکلم حل نشد، لباسشویی را خاموش کردم تا آسیبی به قطعات آن نرسد و سپس با نمایندگی تعمیرات ماشین لباسشویی دوو تماس گرفتم بعد با راهنمایی دقیق توست خوب بهم کمک کنه ولی درکل خیلی لباسشویی خوبه

محصولات دوو به دلیل کیفیت بالای ساخت و قطعات بکار رفته بسیار کم پیش می آید که به تعمیر نیاز داشته باشند.

اما با این حال ممکن است برای یکی از دستگاه های شما مانند یخچال فریزر، ساید بای ساید، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و … مسئله ای بوجود بیاید که باعث شود به درستی عمل نکند.

در چنین موقعیتی به شما پیشنهاد می کنیم حتما با نمایندگی دوو تماس حاصل نمایید و مشکل ایجاد شده را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

لازم به توضیح دوباره است به دلیل اینکه ما در سراسر شهر تهران شعبه های متعددی داریم، شما می توانید با توجه به منطقه زندگی خود که در شمال، جنوب، غرب و یا شرق تهران هستید، با تلفن نمایندگی دوو شعبه نزدیک به خود که شماره تلفن آن در پایین همین صفحه نوشته شده است ارتباط برقرار نمایید.

نمایندگی دوو در تهران،شماره تلفن نمایندگی دوو  در سایت تعمیر لوازم خانگی امداد من

شماره نمایندگی یخچال دوو ،  آماده ارائه خدمات تعمیر لوازم خانگی شما می باشد؛ اگر یخچال فریزر، ساید بای ساید، ماشین ظرفشویی و یا دیگر لوازم برقی شما دچار مشکل شده است، همین حالا با نمایندگی دوو از طریق تلفن های نوشته شده در پایین همین صفحه تماس حاصل نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن و البته با هماهنگی شما، تعمیرکار متخصص را به منزل شما اعزام نماییم.