2777
2789

من یه سری مارک مارال بودفک کنم گذاشتم متوسطشوخیلی خوشرنگ بودولی زودمیره قهوه ایمیشه ازروشم رنگ دیگه نمیگیره اینش بده

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

مارک سی بی سی خیلی خوبه قیمتش بالاس فقط تیوپ ۱۰۰ میل ۹۵ت 

شماره رنگشو از همونجا باید بپرسی فقط

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سری مارک مارال بودفک کنم گذاشتم متوسطشوخیلی خوشرنگ بودولی زودمیره قهوه ایمیشه ازروشم رنگ دیگه ...

یعنی هر رنگی که بدونه دکلره بزاریم دیگه نمیگیره

من 5البورابا شکلاتی پارسال عید گذاشتم خوب شده بودالبورا ایرانی بخاطرقیمت مناسبش گرفتم شما هرچی دوست ...

یعنی با هم ترکیب کردین وقتی ماهاگونی رفت رنگ شکلاتی مشخص شد و قهوه ای بد رنگی نشد

ماهاگونی چون تن قرمزی داره یکم رنگهای بعدی که میزاری تن قرمزی میگیره و دکلره و اینا هم که خیلی سخت میشه .حتما باید بری ارایشگاه خوب

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
ماهاگونی چون تن قرمزی داره یکم رنگهای بعدی که میزاری تن قرمزی میگیره و دکلره و اینا هم که خیلی سخت م ...

همیسه چون دکلره داشتم و رنگ روشن خواستم امتحان کنم ببینم بهم‌میاد یا نه حالا حالا هم نمیخوام روشن کنم 

اره ترکیب کردم اصلا بدرنگ نشد وقتی رنگ ماهگونی رفت خودشکلاتی به تنهایی هم خوشرنگه

پس همون شکلاتی میگیرم چند سانت هم ماهگونی میریزم ‌که زیاد تن قرمزی هم نباشه بعد اذیت بشم وسه رنگ

همیسه چون دکلره داشتم و رنگ روشن خواستم امتحان کنم ببینم بهم‌میاد یا نه حالا حالا هم نمیخوام روشن کن ...

خب پس حالا که زیاد روشن گداشتی ماهاگونی و بزار رنگ شیک و قشنگیه .به اکثر رنگ پوست ها هم میاد .چهره رو جون تر و شاداب تر نشون میده.بعد رنگشم که رفت شکلاتی و فندقی این رنگارو میتونی راحت بزاری 

خب پس حالا که زیاد روشن گداشتی ماهاگونی و بزار رنگ شیک و قشنگیه .به اکثر رنگ پوست ها هم میاد .چهره ر ...

خودم سفیدم فکر میکنم خیلی بهم بیاد   تغییر کنم مرسی عزیزم