2777
2789
دعوا یعنی دوستیتون بیشتر میشه😁

میخوام نشهT_T

اخه گفتن خ بی حجابه بعددیشب خواب دبدم چادریه@_@بعدمیگفتم چرااین چادریه هی بهم گیرنیداد میگف چراجلو شوهرم توجلفی

ارزش نداره فکر نکن بهش عزیزم . 

اخه اولی گفته بود پشت سرم رفایداین لاغرمردنیوگرفتید چکارکرده بران خ ناراحت شدم حالا طلاقش دادن این جدیده همش فکرم مشغوله چجوریهاین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اولی گفته بود پشت سرم رفایداین لاغرمردنیوگرفتید چکارکرده بران خ ناراحت شدم حالا طلاقش دادن این ج ...

چ غلطا به اون چه .  تو از اول خیلی محل نده صمیمی نشو اصلانم مهم نباشه برات . انگار نیست .خودت راحت تری اینجوری گلم

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
چ غلطا به اون چه .  تو از اول خیلی محل نده صمیمی نشو اصلانم مهم نباشه برات . انگار نیست . ...

بااولیه فقط سلام علیک بود خ یبوس بود چون من باخانواده شوهرم خوبم میگفت این حرفوازحرص...T_Tتایمدت خ ناراحت بپدم گفتم چ بدی کردم اینجوری گفته خوبه منم میگفتم بهش چاقال

چی دیدی اصن من خواب زیادنمیبینم ازبس هی ازش میگن خب موندم دیدمش چجورباهاش رفتارکنم

خواب دیدم طبق معمول دارم اهنگ گوش میدم 

مامانم بهم میگفت اینقد اهنگ گوش نده سرطان دماغ میگیری 😂 

منم تو خواب داد میزدم چه ربطططی دارهههه سرطان دماغ چیه دیگه 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم