2777
2789

باقناعت و صرفه جویی 😊هم در لباس هم در غذا هم میتونی صرفه جویی کنی ،مثلا برنج میپزی یه چیزی قاطیش کن ک برنج کمتر مصرف شه و.....من قبلا کلی تاپیک صرفه جویی وپس انداز سرچ میکردم میخوندم و واقعا هم موفق شدم پس انداز کنم وخونه بخرم البته قبل گرونیا 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به زور وام میتونی خونه بخری اگر وام مسکن اولی میتونید بگیرید ازون طریق اقدام کنید مابقیش هم طلا ...

وام مسکن سودش چنددرصده؟

شرایطش چط‌ورع؟

اگه میبینی کاربریم تازس بدون  تاپیک گرونی زدم ترکیده😑

تو این مملکت تا بیای ۴۰۰ جورکنی قیمت شده ۷۰۰ میلیون 

والله الان اکثریت مردم تو قناعت کاملن . گوشت کیلیویی ۱۰۰ تومن و مرغ کیلیویی ۱۶ تومن و ماهی کیلویی ۳۲ تومن و... 

کی میخره کی میخوره ؟ 

با این حال ۸ گروعه ۹ .

وام مسکن سودش چنددرصده؟ شرایطش چط‌ورع؟

اگر مسکن اولی باشه ۸درصد اگر نه ۱۸درصد.

وام مسکن اولی: اگر تهران باشه باید دو تا چهل تومن یکسال بخوابونی و بعدش ۱۶۰ وام میدن خونه هم باید زیر ۱۵سال ساخت باشه 

شهرستان ها ۱۲۰میدن که دو تا ۳۰تومن باید یکسال بخوابونی

وام معمولی مسکن اوراق بخوای بخری:

باید ببینی قیمت اوراق به روز چنده و هشتاد تومن وام میدن.۱۸درصد.

یه وام تعمیر هم کنارش میدن ۲۰تومن اونم اوراق باید بخری براش. و اقساطش ۳ساله هست.

اگر مسکن اولی باشه ۸درصد اگر نه ۱۸درصد. وام مسکن اولی: اگر تهران باشه باید دو تا چهل تومن یکسال بخو ...

من اگه۶۰تومن داشتم الان تو  خونم بودم عین خیالمم نبود

مسکن مهرای شهرماه۴۰تومن بودن

در عرض سه ماه شدن۱۱۰میلیون

😔

اگه میبینی کاربریم تازس بدون  تاپیک گرونی زدم ترکیده😑
اگه طلا داری بفروش وامم میشه گرفت اگه خانواده ها  دارن میشه کمک گرفت

با پول فروش طلا و. وام بازم نمیرسه خانواده هامون در حال حاضر. ما رو رها کردن خودمون رو پایه خودمون وایسیم اینم شانس ما

من اگه۶۰تومن داشتم الان تو  خونم بودم عین خیالمم نبود مسکن مهرای شهرماه۴۰تومن بودن در عرض سه ...

برای همین کسی از وام ها خیلی استقبال نمیکنه.البته قبل گرونیها من ازین وام گرفتیم و خونه خریدیم اون موقع خونه متری ۳۲۰۰ خریدیم الان خونمون شده متری۸ .اگر بخواهیم خونه عوض کنیم با این قیمتها هیچ وقت نمی‌تونیم چون تا دوازده سال ماهی ۱۸۰۰ قسط داریم بانک مسکن.

با پول فروش طلا و. وام بازم نمیرسه خانواده هامون در حال حاضر. ما رو رها کردن خودمون رو پایه خودمون و ...

الان هیچ خانواده ای نمیتونه به بچه اش کمک کنه توقع نداشته باشید ازشون خودتون هردو کار کنید و تلاش ایشالا می‌خرید.برنامه ریزی میخواد.ما چهار سال برنامه ریزی و کار و تلاش کردیم به زور وام تونستیم خونه بخریم.الانم ماهی۴تومن قسط خونه رو می‌دیم.

الان هیچ خانواده ای نمیتونه به بچه اش کمک کنه توقع نداشته باشید ازشون خودتون هردو کار کنید و تلاش ای ...

۴ تومن؟!😫

مگه مبلغ وامتون چقده؟

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد