من یه پسر ۵ ماهه دارم که تا قبل از ۴ ماهگی شبا عاالی میخوابید.حداقل ۵ الی ۶ ساعت مداوم میخوابید و البته وزنگیریش عالی بود..ولی بعد از ۴ ماهگی شبا هر دو الی سه ساعت بیدار میشه...شیر خودم رو بهش میدم و قبل از خواب کامل سیرش میکنم..وزنگیریش هنوزم خوبه ولی خواب شبش کوتاه کوتاه شده.خواب شبم به هم ریخته و روزا خیلی خسته و بی حالم😥 نمیدونم دلیلش چیه که خوابش به هم ریخته
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
پروسه حذف شیر شب رو از اینترنت بخون. ممکنه حدود یک هفته طول بکشه. همسرت هم باید کمک کنه. بعد راحت می ...
اونا رو از نت خوندم ولی اصلا با نوازش و لالایی آرومنمیشه حتما باید سینهبگیره😔 گریه ش شدید تر میشه... حالا از امشب میدم همسرم بغلش کنه راهش ببره انشالله که جواب بگیرم..ممنونم دوستم🌸
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
ببخشید من گیر دادما. اما این همه شیر خشک دندوناش رو خراب میکنه. بچه تو این سن کلی دندون اصلی داره. ح ...
اره میدونم همه دغدغه این روزام همینه دکتر بهش دارو داد داره۷تا دندون باهم درمیاره منتظرم اونا رو روال بیفتن میوه بهاری بیاد عیدم میریم سفر خسته تر میشه با بچه ها بازی کنه فکر کنم راحتر بتونم بگیرمش
مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.