2777
2789
عنوان

تقویم چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست
حالا انجام بده دیگه ضرر که نداره انشالله خواستت با صلاح خدا یکی باشه

مرسی بچه ها برام دعاکنید واقعا هنوز تاحالا اقدام نکردم یه حسی دارم عجیب

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

تاحالا از بچه داشتن پشیمون شدی

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم

برا ماه اسفند از شنبه 4 اسفند از ساعت 18  تا 6 اسفند ساعت 23:50 دقیقه  ... فاصله بین این زمان قمر در عقرب هست که این روزا رو میگن نحسه ازدواج و این چیزا توش نباشه خوبه ... ولی اگه تخمک گذاری افتاد تو این روزا میتونی بسم الله بگید و ایت الکرسی بخونید و صدقه بدید به کارتون برسید... 

بعدشم در مورد قمر در عقرب سال جدیدم بزن تو نت بزن روزهای قمر در عقرب سال 98 بهت بده ... البته فکر کنم هنوز نذاشتن ...

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
برا ماه اسفند از شنبه 4 اسفند از ساعت 18  تا 6 اسفند ساعت 23:50 دقیقه  ... فاصله بین این ز ...

اره ۵ اسفند تخمک گذاریمه

اره ۵ اسفند تخمک گذاریمه

شانسو ببین  

نهههههه مگه ادم از هدیه ی خدا سیر میشه

خداروشکر 

اره ۵ اسفند تخمک گذاریمه

پس همون کارا که گفتم بکن اشکال نداره... 

بعدشم بچه شیرینه یه حس خاصی به ادم میده ... 

من خودم به اصرار خودم از همسرم خواستم بچه دار بشیم فکر نمیکردم اینقدر زود بچه دار بشم بعد که شدم گفتم ای دل غافل میدونستم اینقدر زود باردار میشم یه سال حداقل صبر میکردم ولی الان بچه م نیومده جونم به جونش بسته س هر روز انگار دارم کنارم حسش میکنم 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

دورغه  واسه روز تخم گذاریت بزن روز تخمگ گذاری دکتر رهام توی نت بعد واسه تعیین جنسیت کلا واسه من دورغ بود

💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد