2777
2789
عنوان

تقویم چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست
من ۱۳۷۵ به شمسی حساب کردم۲۲ به میلادی ۲۳

مگه سن فرق میکنه ؟؟؟؟؟؟ووووووی... 🤤🤤🤤🤤🤤

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

۳۳ چیه؟؟

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا تاپیکای تقویم چینی رو سرچ کردم برا خیلیا الکی بوده برا خیلیا واقعی 50 به 50 ... 

دوما بلید سنی چینی تو حساب کنی 

سوما شما حرف دکترا که پایه علمی داره رو بیخیال شدی چسبیدی به این حرفای خاله زنکی😐

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مگه سن فرق میکنه ؟؟؟؟؟؟ووووووی... 🤤🤤🤤🤤🤤

به خدا یه جاخوندم نوشته بود فرق میکنه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من قبلا تاپیکای تقویم چینی رو سرچ کردم برا خیلیا الکی بوده برا خیلیا واقعی 50 به 50 ...  دوما ...

من الویتم روز تخمک گذاری بهم گفتن تقویم چینی درست میخواستم ببینم واقعی

اشتباه شد 23

اها

پس الان ۲۲ درسته

منم نمیدونم تا چه حد درسته  چون اطرافم هم درست دراومده هم اشتباه

من اجییم درست بود دوستم غلط اما چون سن دقیق دوستم نمیدونستم شک کردم

من الویتم روز تخمک گذاری بهم گفتن تقویم چینی درست میخواستم ببینم واقعی

تو همین بالا قسمت سرچ بزن تعیین جنسیت با تقویم چینی تاپیکها بالا میاد که میبینی پنجاه به پنجاه ...

این چیزا به قدرت اسپرم و تخمک و زمان تخمک گذاری برا هرکی درست درمیاد ربطی به این مسائل نداره ...

فقط میگن بهتره روزهای قمر و عقرب رابطه نباشه اگه بود دعا و صدقه بدید... 

به جز ای یو اف هیچ چیزی نتیجه قطعی نداره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
تو همین بالا قسمت سرچ بزن تعیین جنسیت با تقویم چینی تاپیکها بالا میاد که میبینی پنجاه به پنجاه ... ...

قمر درعقرب دیگه کیاس؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

وایسا الان میگم

چشم