2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی به کارش داره ،شایددرامدش بالاترازدوتومن باشه

جایی رو که سراغ ندارم،،کارگریم شده پارتی بازی باید آشنا داشته باشی

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

درسته زندگی واقعاسخت شده،خدابخیرکنه

الان کار داره،اماهشت صبح تا یازده شب،،،،اصلا یه روزم مرخصی نداره عیدیم نداره دفترچه هم نداره دیگه خودشم خسته شده پنج سال به خاطر من تحمل کرد دیگه واقعا دلم براش میسوزه،،راضیم بره شرکت ماهی۱۵۰۰بیاره اما تعطیلی وبیمه داشته باشه

الان کار داره،اماهشت صبح تا یازده شب،،،،اصلا یه روزم مرخصی نداره عیدیم نداره دفترچه هم نداره دیگه خو ...

وای بنده خدا اینجوری که جفتتون هیچی اززندگی باهام متوجه نمیشید،کاش حداقل بیمه بودکه میگفتی حداقل آینده داره،اره همون شرکت بره بهتره،فقط اگه درآمدش الان بالاست سعی کن پس اندازکنی،اگه وام نداشته باشی ومستاجرنباشی یاکرایه کم بدی بلاخره به هرسختی باشه میگذره

لطفالایک نکنید،ممنون
وای بنده خدا اینجوری که جفتتون هیچی اززندگی باهام متوجه نمیشید،کاش حداقل بیمه بودکه میگفتی حداقل آین ...

آره عزیزم کلی سختی کشیدیم خداروشکر یه خونه کوچیک خریدیم قسطامون بعد عید میشه ۸۰۰تومن،،فقط خدا کنه کار پیدا کنه،،خدا خودش کمک همه کنه

گلم کجا زندگی میکنید؟شهرتون موسسه های کاریابی نداره؟به اونا بسپارید زودتر براتون کار پیدا میکنن پارتی بازی هم نداره

من شوهرم تازه رفته البته کارگره بخش خصوصیه پایه حقوقش ۱۲۰۰ اضافه کاری هم دارن بیمه داره پنج شنبه ها هم زودتر تعطیل میشهایام عیدهم کارگاشون تعطیله فقط الان چون آخر ساله تعطیلی نداره یه سره کار میکنن لبته اضافه کاری حساب میشه

البته باید دیدمجلس سال جدید پایه حقوق کارگرا رو چقدر در نظر میگیره

موفق باشید

گلم کجا زندگی میکنید؟شهرتون موسسه های کاریابی نداره؟به اونا بسپارید زودتر براتون کار پیدا میکنن پارت ...

ما شهریاریم والا چندبار رفته کاریابی پولم داده اما اصلا زنگ نزدن،،به خدا من با حقوق ۱۵۰۰راضیم