2777
2789
عنوان

زبان س ر خ

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست
خوش به حالتون چه دغدغه هایی دارین خانومه توکرمانشاه ازفقردوتابچه شودارزده بعدخودشو

عزیزم حال دل ما هم دست کمی از اون مادر نداره.اما به خودمسلامتی قول قوی بودن دادم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

امیدوارم یه روزی همه طعم رضایت رو بچشیم. ما تو جهنمیم

عزیزم ناراحت نباش ایشالله یه خونه خوب میگیرین 

به حرفای کسیم که فخر میفروشه اهمیت نده 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عکساشونم بودجیگرم آتیش گرفت

جدی میگی؟؟وای خدا..ب اون صحنه ک داشته بابچه هاش اونکارومیکرده وقلب مادرش و سخنیاشون فکرمیکنم

😭😭😭😭😭😭 میتونی عکساروبزاری اینجا

من نتوگشتم چیزی نبود اینستاهم ندارم

شایدشایعه باشه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
امیدوارم یه روزی همه طعم رضایت رو بچشیم. ما تو جهنمیم

اره واقعا..بیشتربدبختیاریخته توکرمانشاه اون اسرپل ذهاب اینم ازاینا..

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
جدی میگی؟؟وای خدا..ب اون صحنه ک داشته بابچه هاش اونکارومیکرده وقلب مادرش و سخنیاشون فکرمیکنم 😭😭😭 ...

خانمی میشه بدونم چطوری باردارشدی و چیکارا کردی؟چه مشکلی داشتی

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عزیزم ناراحت نباش ایشالله یه خونه خوب میگیرین  به حرفای کسیم که فخر میفروشه اهمیت نده

ان شالله دعا کنین سریع خونمون ساخته بشه تا تیر که تولد دخترمه خونه ی خودمون باشیم

خانمی میشه بدونم چطوری باردارشدی و چیکارا کردی؟چه مشکلی داشتی

سلام عزیزم 

هیچ مشکلی نداشتم بعدش کیست گرفتم شوهرم واریکوسل ی لوله ام هم بسته بود چهارسال نازایی بی دلیل داشتم

تا ی شب خواب خوبی دیدم تقریبایک سال بعدش حس کردم حاجتموازاقاامام رضا میگیرم تاب اون موقع نرفته بودم حرمش اولین بارم بود..ک خداروشکر حاجتمودادقربونش برم😍😍

مثل ابربهارگریه میکردم چون دلم بااقابود گفتم بچه هم ندادی منوبطلب دوباره😍😍 واقعادلم عجیب بود باهاش

خدایافقط میتونم بگم شکرت💕💕

البته خیلی هم قسمش دادم

باراول بود که میرفتم وحاجتاموقبول کرد😍💕😘😘

شماکه خوبی منم یه سال مستاجر شدم همین سه ماه پیش اسباب کشی بود همسایه ها ریختن دم درم که جرا ساعت ۴ بعد از ظهر داری اسباب میچینی گفتم خوب چیکار کنم الان خواهرم اومده کمک با بچه کوچیک سختمه شبم شوهرم دیر میاد بازم میاید شمایت که شبه سر وصدا نکنید خوب من باید این خونه رو بچینم یه روز که صد روز نمیشه همین انروز رو تحمل کنید تمومش میکنم رفت مدیر ساختمونم آورد با یکی دیگه ریخته بودن سرم شما مستاجری مهمون یه سالی حق حرف زدن نداری کلا نباید نفس بکشی وگرنه نمیزاریم بشینی یعنی اون روز اینقدر گریه کردم بچه ام گشنه تشنه گازم وصل نیست خسته کمک نداشتم اینام حالمو خرابتر کردن بعد حالب اینحاست اونا منو میبینن قیافه میان هنوزم یادم میوفته دلم برا خودم میسوزه 

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...
جدی میگی؟؟وای خدا..ب اون صحنه ک داشته بابچه هاش اونکارومیکرده وقلب مادرش و سخنیاشون فکرمیکنم 😭😭😭 ...

دارم میگردم پیجشوپیداکنم نه عزیزدل اگه شایعه بودملت اونهمه فحش سیاسی به عواملش نمیدادن

منم عجیب امام رضا رو قبول دارم. ازشون حسابی حاجت گرفتم

الهی قربونش برم عاشقشم😍😍