2777
2789
عنوان

طلای عروسیم

686 بازدید | 60 پست

سلام دوستان ما واسه عقد رسم داریم که خانواده داماد طلا بخرن خانواده شوهر من گفتن ما نمیخریم رسم داریم سر عروسی بخریم حالا عقد کردیمو اینا الان بعد یک سال که میخوایم عروسی بخریم خیلی راحت میگن گرون شده برو بدل بخر حالا چه جوابی بدم ؟واقعاناراحت شدم حس میکنم سرم کلاه گذاشتن منظورم اینه که بیشتر از این ناراحتم که گول بزنن آدمو 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من همسرم اینا میگفتن تاریخ عقد مشخص کنید بابام میگفت هر وقت سرویس طلا و حلقه ها خریداری شد بعدش 

اصلا هم احتیاج مالی نداشت پدرم اما میگفت بعضی چیزا رو باید سخت گرفت وگرنه سرویس طلا و حلقه اول و اخر سرمایه زندگی خودشونه و خونه خودشون میره 

درست میگن گرون شده. شما هم جهاز  محدودتر ببر. مراعات همدیگه رو کنین میدون جنگ ک نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اگه واقعا برات مهمه و میخوای کاری کنی که برات بخرن خب بهشون بگو سرم رو کلاه گذاشتید و به من ربطی نداره گرون شده یه روز رو مشخص کن که بری بخری و اگر نیومدن بگو منم جهاز نمیارم جهاز که قیمتش ده برابر اونه گرون شده منم نمیتونم بخرم و اگر نمیتونی بیخیال باش چون فقط خودخوری میکنی روحیه ات داغون میشه و فقط خودت اسیب میبینی 

وظیفشونه بخرن. بدل نمیشه که  خودشون باید پس انداز میکردن بعد یه سال من که خواهرزاده هام تا کل 30 تومن طلای عروسیشون حاضر نشد مراسم نگرفتن.  اونم 4.5 سال پیش. تازه ما کرد هستیم و دختر رسم جهاز نداریم.

شمام بگید تا طلا نیارید عروسی نمیگیرم. پاتختی هم هرچی درمیاد ماها باز میدیم طلا

براب ما خیلی واجب نیس کی خریده بشه فقط ی سرویس باید خریداری بشه چه واسه عقد یا عروسی 

خودم ب شخصه برای عروسی خریدیم .ولی دبه نکردن 

اما یکم میخواستن ارزون بردارن 

من گفتم از خریدای الکیم میزنم شما هرچقدر میتونید طلای گرونتر برام بخرین😉

الان مار شوهرم خیلی کیف میکنه به بچگیم خیلی کارا کردم نه سیخ سوخت نه کباب همیشه ام واسه همه تعریف میکنه عروسم فلان نخرید فلان کارو نکرد

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇