2789
عنوان

اشپزا بیان

112 بازدید | 13 پست

طرز تهیه عدس پلوی خوشمزه بگین

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

عزیزکم مواد لازمش

برنج یک کیلو 

عدس محلی

پیاز داغ وکشمش وزعفران به مقداری که دلت میخوادو لازم برای تزیین پلو 

گوشت چرخ شده

نمک ودارچین به میزان لازم .

فلفل و زردچوبه و پاپریکا کمی

روش پختش😍😍😍

دو تا پیاز متوسط رو خورد کن و با روغن تفت بده عزیزکم و نمک و زردچوبه بزن وقتی طلایی شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و یه کم نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و دارچین و زعفران دمکرده هم اضافه کن و بزن بهش آجی خوشکلم و عدسی رو که از قبل جوشوندی و آبکش کردی وقتی می‌خوای برنج و آبکش کنی اضافه کن  ،برنج رو  آبکش کن و یک لایه برنج و یک لایه مواد گوشتی و بریز همین‌طور ادامه بده تا برنج و مواد گوشتی تموم شه. یه کم هم کشمش سرخ کن بعد از این‌که دم کشید برنج رو زیر و رو کن و بریز تو قالب همراه کشمش سرخ کرده تزیینش کن.

💙صدا کن مرا... 

برای روش حتما پیاز داغ برشته ،کشمش گوشت چرخ کرده سرخ کن ،از دارچین و زعفرون حتما استفاده کن ،عدس پلو باید چرب و چیلی باشه ،برنج رو هم آبکش کن با عدس پخته دم بزار 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عدس پلو برنجش حتما ایرانی باشه اگه کته رو میتونی دون دربیاری ابکش نکن دمی بزار پیاز داغ و دارچین و فلفل و زردچوبه و گدشت رو با هم تفت بده 

جدا پیاز داغ مجلسی درست کن با کشمشم جدا تفت بده 

رو برنجت زعفران و کره بزار اخر سر 

اگه خواستی خلال هم تفت بده با کره برا تزیینش

من ک تخیلی درست میکنم 😁عالی میشه 

پیاااازززز بزرگگگ دو تا رووو قشنگ سرخ میکنم  طلایی و پوک میشع .. بعد گوووشت چرخ شده  میریزم و دارچین و زردچوبه و بعصی موقع داشته باشم زعفرون . نمک و فلفل سیاه . بعد عدس و جدا میپزم یکم میریزم تو موادم قشنگگگ جیگر بشه 😁😁😁

اخرشم با برنج ابکش قاطی میکنم . 

بعصی وقتام گوشتو قلقلی میکنم قاطی برنجم 😊😊

کشمشم اگه دوشت داری میشه بریزی . من دوست دارم اما اهالی خونه نمیخورن 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

عدس پلو اگه بدون گوشت باشه چی

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عدس پلو اگه بدون گوشت باشه چی

اونم مییشههه پیاززززززو عدس و موادت کن . بدون گوشت .. اونم عالی میشه.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

با کررررره بزن ب بدن

اونم مییشههه پیاززززززو عدس و موادت کن . بدون گوشت .. اونم عالی میشه.

چجوری

علاوه بر چيزايى كه دوستان گفتن، خرما هم تفت بده يا گرم كن كنار عدس پلو بذار خيلى خوشمزه ميشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
چجوری

خووب پیااازززززز زیادد سرخ کن پووک ک شد. عدس پخته شده رو قاطیش کن . له نشع عدست .. دارچین حتما بزن . نمک و فلفل و زردچوبه . زعفرونم نداشتی مهم نیی.

بد برنجتو ابکش کن . قاطی کن با موادت . بزار دم بیاد . اخرشم کررررره بزار رو برنجت خوش عطر میشه .. با هرر چی میتونی بخووری. خالی هم میشه خورد 

خووب پیااازززززز زیادد سرخ کن پووک ک شد. عدس پخته شده رو قاطیش کن . له نشع عدست .. دارچین حتما بزن . ...

مرسی عزیزم😍

مرسی عزیزم😍

خواهش میکنم عزیزم 🌷