2777
2789
عنوان

هایده

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 21 پست

صداش مردونست😐😐😐

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی میای صدای پات ازهمه جاده هامیاد                   انگارکه ازیه جای دورکه ازهمه دنیامیاد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش

آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش000000

000آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش

2790
2778
2791
2779
2792