شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش
آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش000000
000آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش