2777
2789

مرسی استاتر بابت تاپیکت واقعا شادم کردی.انشالله همیشه شاد و خندان باشی.😍😍😍😘😘درضمن من اونقدرا خبیث نیستم

فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ی لحظه قربون دستت این سوسکه رو نگهش دار 😂😂

بده من نگهش دارم میخوام خودتو سوسکتو بدم به کوسه ی ملت راحت بشن از دست خودتو سوسکت😈😈😈

فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜
@tina_am   ایناهاش اینجا عکس سوسک نزاریدا من میمیرم از ترس برید یه گوشه آفرین دخترای خوب🤐🤐🤐 ...

خخخخخ نههه عزیزم.نترس بی سروصدا کارشو میسازن😅😅

درسته واقعا درسته خدا عزیزان همه رو براشون حفظ کنه ان شاالله.

آمین😘😘😍😍❤❤

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
بده من نگهش دارم میخوام خودتو سوسکتو بدم به کوسه ی ملت راحت بشن از دست خودتو سوسکت😈😈😈

😨همش تقصیره این توپولوعه اینو لطف کن اول ی سوسک بنداز تو پاچش بعد  بده دست کوسه های وحشی بعدش باهم کنار میایم عشقم😍😍

اصن راضی نیستم که مریض شی😔ولی ایشالا بیاد تو خوابت😂😂😂

ببین فقط دلم میخواد از خانوادم بپرسی من چه ترسی از این موجود دارم،😭😭😭😭زندگی مختل میشه هوا که گرم میشه اگه ببینم متاسفانه به بچه هامم انتقال دادم این ترس رو😔😔😔.بگی نگی ماهی چند بار خوابشو میبینم😢😢😢

😨همش تقصیره این توپولوعه اینو لطف کن اول ی سوسک بنداز تو پاچش بعد  بده دست کوسه های وحشی ...

ا انگار تو مهره مارررر داری بپر بغلم😍😍😍.سوسک رو بده توپولو نگه داره دوس داره ی حال خوب بکنه😎😎