2777
2789
من اصلا خودم نمیخوام برم دوستم قایقمو قراره بدم بچه هام💕💕💕

ای جاااان فداکار 😘😘😍😍باشه بخاطر بچه ها از خیرت گذشتم اسم اون خانم که سوسک داره کیه میخوااامش😈😈😈

فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜
خونواده شوهرم بخصوص مامان شوهر و آبجی شوهر رو با پا میزنم برن ته دریا که راحت شم😍😍 ‌کسایی هم که نج ...

واقعا جای این پست خالی بود تو این تاپیک😂😂😂😂😂😂😂

تبریک میگم به شما بانووووو خلاقیتت حرف نداره اسکار بهترین تصور و قدرت تخیل تعلق میگیره به کاربر(اسمتون یادم رفت☺☺) دست و جیغ و تشوییییییق😎😎😎😜😜😜😜💎💎💎💎💎💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونواده شوهرم بخصوص مامان شوهر و آبجی شوهر رو با پا میزنم برن ته دریا که راحت شم😍😍 ‌کسایی هم که نج ...

فقط پا 😂😂😉😂😂😂😂

فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜
واقعا جای این پست خالی بود تو این تاپیک😂😂😂😂😂😂😂 تبریک میگم به شما بانووووو خلاقیتت حرف نداره ...

خواهش میکنم عزیزم😆😆

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
واقعا جای این پست خالی بود تو این تاپیک😂😂😂😂😂😂😂 تبریک میگم به شما بانووووو خلاقیتت حرف نداره ...

جییییییییییییغ👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏هووووووووووووورااااااااااااان😎😎😎

آخی زنده باشی عزیزم😍😍😍

😘😘😘واقعا سخته زندگی بدون کسایی که دوسشون داری وسخت تره که ازبین عزیزانت یکی رو انتخاب کنی.

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
آفرین تصور👍👍👍فیلم هندی زیاد ببین😉😉

چشوم خواهر😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم