2777
2789
عنوان

ویروس HPV

| مشاهده متن کامل بحث + 11165 بازدید | 83 پست

از طریق حمام و توالت عمومی البته اگه شخص یا لباس برخوردی با دیوارها داشته باشه از طریق رابطه جنسی لباس و این جور چیزا

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینقدر ترس نداره شایع هست اچ پی وی ویروس زیگیل تناسلی هستش که برطرف میشه با فریز و.... ...

دکتر دوستم باهاش خیلی بدرفتاری کرده بوده و می‌گفته با چند نفر رابطه داشتی که این بیماری بوجود اومده 😑

میگفت چشمات شهلاست ولی اون چشمای شهلایی هم دلشو زد....  ♥️
از طریق حمام و توالت عمومی البته اگه شخص یا لباس برخوردی با دیوارها داشته باشه از طریق رابطه جنسی لب ...

حمام؟؟؟؟ مطمئنی؟ 

میگفت چشمات شهلاست ولی اون چشمای شهلایی هم دلشو زد....  ♥️

اینی که شما گفتی استارتر جان زگیل تناسلیه اگه اشتباه نکنم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
چه بد 

البته فك كنم اينجوري باشه 

حالا بازم دقيق نميدونم عزيزم بيشتر تحقيق كنيد 

اميدوارم كاملا درمان بشه 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
حمام؟؟؟؟ مطمئنی؟ 

ولا منم از یه دکتری پرسیدم چون از حمام و توالت عمومی استفاده میکنیم گفت ممکنه

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین