2777
2789
عنوان

کیا خودشون جرم کتریشونو گرفتن؟؟؟؟

18519 بازدید | 28 پست

خانما سلام

من کتریم خیلی رسوب داره

آب و سرکه ریختم یه ربعه داره میجوشه ولی هنوز اکثر رسوباش مونده

به نظرتون چیکار کنم ؟  جوش شیرین بریزم توش تاثیر داره؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون آب بزار روشعله خودش تکه تکه میشه بعد جوش شیرین وسرکه بریز بزار بحوشه کتری من اینجوری تمیز شد

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من کتریم روحیه (  روهی)

گذاشتم بدون اب حسابی داغ شد رسوبش تمیزشد

ولی حسابی داعون شد

روعن هایی که روش مونده بود سوختن و خیلی زشت شد

هرچقدم سیم زدم مث اولش نشد

قبل شستن هم میشورم ولی بین دسته ها و لوله ش خوب تمیز نمیشن

الان نمیدونم چیکارکنم اخه این یکیش نو هست😯

سرکه باید اقلا ۲ ساعت بجوشه 

اگر لازم بود خاموش کن بذار تا صبح بمونه 

باهاش خشن رفتار نکن که یهو سوراخ میشه ، سرکه تا صبح بمونه ، صبح مثل آینه میشه ، اگر برات مقدوره فقط سرکه بریز ، همونم برای بار بعد نگه دار . 

یه جرمگیر فلزی هم بعدش بنداز توش هم آب شفاف میشه هم چایی خوش طعم میشه هم راحت شسته میشه ، هفته ای یکبار با یه اسکاچ بکشی همیشه تمیزه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

عزیزم چه کاریه این کار!رسوب گیر کتری از عطاری بگیر هم پودرشو هم جامد شو.تول پودریرو استفاده کن،بعد یه تیکه هست مثل سیم ظرفشویی،اونو بنداز تو کتریت،تمام جرم هارو میگیره به خودش والسلام همین

من کتریم روحیه (  روهی) گذاشتم بدون اب حسابی داغ شد رسوبش تمیزشد ولی حسابی داعون شد روعن های ...

پشتشو سرکه سفید اسپری کن ، روش با نمکپاش جوش شیرین زیاد بریز دوباره یکم سرکه اسپری کن تا خیس بشه یکساعت مرطوب نگهش  دار با اسپری بعد با سیم و مایع و جوش شیرین بشور

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
سرکه باید اقلا ۲ ساعت بجوشه  اگر لازم بود خاموش کن بذار تا صبح بمونه  باهاش خشن رفتار نک ...

جرمگیرفلزی چی هست کجاداره؟؟؟

جوش شیرین واسه روعن سوخته های بیرون کتری بزنم؟؟؟