2777
2789
منو بگووووو یه ماه دیگه عقدمع شیرخشک جوانع گندم ماسکش مخمر ابجو سیب زمینی همع رو امتحان کردم ولی چه ...

ای بابا من تو شیردهی ام میخواستم تازه برم دنبال این راه ها 😩 من کلا وزن کم کردم با اینکه همه میگن الان خوبم اما خودم قبلا رو بیشتر دوسداشتم اصلا چاق نبودم ولی اینجوری زار هم نبودم 😢 چند روز پیش رفتم داروخونه با دکترش ک مشاوره میده حرف زدم گفتم یه راهی میخوام ک عوارضی واسه خودم و بچم نداشته باشه گفت بیا بهت مکمل و رژیم بدم ولی نه موضعی کلا وزنت اضافه میشه .هنوز تصمیم نگرفتم ک برم ولی واقعا دیگه صورتم افسردم کرده .😧😧😧😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه بیارم فکر کنم اسکلتم می مونه فقط

بچه داری سخته خیلی مخصوصا ک کار خونه هم هست دیگه انرژی نمیمونه واسه آدم ده ماهه یه روزم استراحت نداشتم 😣😣😣

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من از شرکت بهین دارو قرص چاقی گرفتم خدایی عالی بود . این ادرس سایتشونه برید داخلش محصولاتشونو ببینید ...

باور کردم!!!! داری پورسانت میگیری وگرنع دلت بحال من نمیسوزع