2777
2789
چجوری خوردی یعنی چقدر و کی و چند وقت طول کشید تاثیر بزاره ؟

موقع خاصی نداشت، ولی هر روز خوردم

مثلا یه بسته رو ۳ روز تموم میکردم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع خاصی نداشت، ولی هر روز خوردم مثلا یه بسته رو ۳ روز تموم میکردم

چه مدت بعد اثر کرد ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
چه مدت بعد اثر کرد ؟

شاید یکی دوماه، ولی موندگار مونده، صورتم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من صورتم استخونیه منظورم اینه که استخوناش درشتن.بنظرتون رومنم تاثیرمیزاره. من الان خیلی لاغرشدم کلا دوتابچه ی دوونیم ساله ویک ساله دارم اصلا نمیتونم درست غذا بخورم.شیرم میدم.براهمین صورتم خیلی لاغر شد. ژله چه مارکی خوبه؟؟؟

من صورتم استخونیه منظورم اینه که استخوناش درشتن.بنظرتون رومنم تاثیرمیزاره. من الان خیلی لاغرشدم کلا ...

عزیزم شما باید تغذیه رو درست کنی 

ژله ب دردت نمیخوره

من زیاد غذا میخوردم اما چاق که میشدم همش شکمم بود،که فقط ژله کمکم کرد

صورتت خیلی لاغره؟

یک و هفتاد قدمع پنجاه و پنج وزنم بدنم بد نیس صورتم سال تحصیلی خیلی لاغر میشه چون حرص میخورم با دانش اموزام الان هرکی منو می بینع میگع غذاهم گیرت نمیاد بخوری پع

من صورتم عالی بود عااالی ولی بعد زایمان داغون شدم عین معتادا پای چشام گود افتاده 😩😥

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
عزیزم شما باید تغذیه رو درست کنی  ژله ب دردت نمیخوره من زیاد غذا میخوردم اما چاق که میشدم همش ...

اره من شکمو هستم .الان متاسفانه بخاطر بچه ها که حرص میخورم وتنهام توخونه اشتهام کور میشه.قبلا صورتم بهتربود ولی باز دوس داشتم صورتم تپل باشه. 

من صورتم عالی بود عااالی ولی بعد زایمان داغون شدم عین معتادا پای چشام گود افتاده 😩😥

منو بگووووو یه ماه دیگه عقدمع شیرخشک جوانع گندم ماسکش مخمر ابجو سیب زمینی همع رو امتحان کردم ولی چه فایده

منو بگووووو یه ماه دیگه عقدمع شیرخشک جوانع گندم ماسکش مخمر ابجو سیب زمینی همع رو امتحان کردم ولی چه ...

مولتي ويتامين بخور

البته بدنتم يكمي پر ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم